Divarit

Oilers vei Espoon derbyn, Erä ulos Suomen Cupista – katso sunnuntain salibandytulokset

01.11.
2015
7 Kommenttia
0
Divarit
Sylvester Raikamo (#51) kuritti tänään Indiansia tehoin 2+1. Arkistokuva: Jari Turunen.

Sylvester Raikamo (#51) kuritti tänään Indiansia tehoin 2+1. Arkistokuva: Jari Turunen.

Salibandyn pääsarjoissa pelataan tänään vain neljällä eri paikkakunnalla. Sen lisäksi kuitenkin pelataan miesten Suomen Cupin neljännesvälieriä niin ikään neljällä eri paikkakunnalla.

Miesten Salibandyliigan ainoassa ottelussa Esport Oilers isännöi Westend Indiansia. Espoolaisjoukkueiden kohtaamisessa Oilers oli etevämpi lukemin 8-5. Kotijoukkue voitti ottelun oikeastaan kahden ensimmäisen erän aikana, sillä 40 minuutin pelin jälkeen se johti lukemin 7-2 ja Indiansin 3-1 -lukemin voittama viimeinen erä jäi ”inkkareille” laihaksi lohduksi.

Sylvester Raikamo oli ”öljymiesten” tehokkain lukemin 2+1. Perttu Pajukoski (2+0), Ilari Talvitie (1+1), Markus Bollström (1+1), Jesperi Lindfors (1+1) ja Teemu Suomalainen (0+2) ylsivät kahteen tehopisteeseen. Indiansin ykköskentästä Markus Markkola osui kahdesti ja Valtteri Kainulainen teki tehot 1+1.

Naisten Salibandyliigassa NST kylvetti Porvoon Salibandyseuraa 7-0 -vierasvoitolla. NST lisäsi alusta saakka johtoaan tasaiseen tahtiin, sillä se voitti erät 2-0, 2-0 ja 3-0. Mielenkiintoinen detalji on sekin, että PSS voitti laukaukset lukemin 19-17.

Nollapelin pelannut Jonna Mäkelä torjui 19 laukausta ja syötti yhden osuman. Lappeenrantalaisten tshekkiläishyökkääjä Hana Konickova oli iskussa tehoin 3+1.

Suomen Cupin neljännesvälierissä kohtasivat miesten Salibandyliigan Viikingit ja Tapanilan Erä. Maalirikkaan avauserän jälkeen vierasjoukkue Erä johti luvuin 4-3, mutta toisessa Viikingit kiri rinnalle ja ohi. Kolmannessa Viikingit kaunisteli lukemia ja jatkopaikka irtosi lopulta 9-5 -voitolla.

Roni Laasonen iski Viikingeille kolme maalia. Mikael Lax teki yhden ja syötti kaksi. Tero Tiitu ja Tapio Kinnunen takoivat kaksi maalia mieheen. Erän parhaat pisteiden valossa olivat Tuomas Iiskola ja Mikko Jolma kumpikin tehoin 1+1. Santtu Strandberg torjui Viikinkien maalilla 30 laukausta.

Miesten Salibandyliiga:
15:00 Oilers-Indians 8-5 Ottelutilastot

Miesten Divari:
17:00 Erä Akatemia-Josba 5-9 Ottelutilastot
18:00 SB Welhot-LNM 9-4 Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga:
17:00 PSS-NST 0-7 Ottelutilastot, Jari Turusen ottelukuvat

Miesten Suomen Cup:
16:00 Viikingit-Erä 9-5 Ottelutilastot, Salibandyliigan ottelukuvat
17:00 O2JKL-Santas United 9-6 Ottelutilastot
18:30 Steelers-Nurmon Jymy 15-6 Ottelutilastot
18:30 Merikoski SBT-LaSB 3-11 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Espoo
01/11/2015
Hyvä derby Espoossa, molemmat joukkueet olisivat ansainneet paremmat tuomarit. Nämä sedät voisivat siirtyä jo divariin jäädyttelemään. Kannattaa ottaa opina ja katsoa yle areenasta miten niinku meni omasta mielestä..
SSV-Fani
01/11/2015
Viikingit-Erä ottelussa 222 katsojaa eli erittäin vähän. Muutenkin Pasilassa aina n. 200 katsojaa. Otteluita pitäisi mainostaa! Viikingit on myös ainoa joukkue pääkaupunkiseudulla, joka ei myy fani- ja seuratuotteita.
Jouni Laakkonen
01/11/2015
Oilersin kuudes maali: En ole koskaan nähnyt että noin kauan on joukkue pelannut 6 kenttäpelaajalla ja maalivahti maalissa ilman että tuomarit sitä huomaa. Maalikin tulee täysin sen ansiosta. Tuo oli räiken virhe tuomarikaksikolta joka muutenkin oli aika pihalla pelissä. En ymmärrä miten tuo Lewis saa viheltää liigaa, en vaan tajua.
Silvo on erinomainen tuomari, ymmärtää pelin hengen mutta tuon provosoituvat ja provosoivan Lewiksen kanssa..... Voi voi!
Arto Kilponen
02/11/2015
Alkaa olla aika selvä ero Top-6 ja Bottom-8 joukkueiden välillä: Top-6 joukkueista Viikingit on ainoa, joka on menettänyt pisteitä edes suhteellisen täydellä miehistöllä pelaten Bottom-8 joukkueelle. Kokonaistilanne tällä hetkellä Top-6:lle 27 voittoa, yksi tasapeli (SalBa-Viikingit) ja kaksi tappiota (Indians-Viikingit, Erä-TPS). Top-6 kotipeleissään Bottom-8:a vastaan 15-0-0.

Top-6 on siis nämä, joilla minusta on realistiset mahdollisuudet mitaleille, eli SPV, Happee, Viikingit, Erä, Classic ja Oilers. Bottom-8 sitten taas vastaavasti tietysti loput. Uskon, että tuo kuusikko miehittää runkosarjassa sijat 1-6 ja ottaa välieristä neljä paikkaa.
Arto Kilponen
02/11/2015
Korjataan edellistä sen verran, että tietysti TPS-Erä eikä toisinpäin.
TOPi
02/11/2015
Liittohan junaili TOP jengit pelaamaan keskenään kauden alussa, sarja näytti edes hetken tasaiselta.
Arto Kilponen
02/11/2015
Sitten on tietysti tätä mitä YLE:kin lähti saivartelemaan, että "voi voi, mites se Oilers nyt sillain, ensin meni huonosti ja nyt menee hyvin". Kyllä sillä on ihan oikeasti melkoinen vaikutus, että onko vastassa M-Team, Koovee ja Indians vai Erä, Happee ja Classic. Ja sama homma jollain SalBalla - jos joukkue pelaa ensimmäiset kuusi peliään jotain nokioita ja nsteitä vastaan, niin tuleehan sieltä kotoa väkisinkin joku voitto - heti kun vastassa on Classic, niin omissa kolisee 14 kertaa. (ja joo, SalBan kotitasuri Viikinkejä vastaan on ihan kunnioitettava suoritus, ei siinä).

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.