Maajoukkueet

Ruotsi nöyryytti Suomen tyttöjä Tampereella

08.11.
2015
1 Kommentti
1
Maajoukkueet
Ruotsi otti tyttöjen turnausvoiton vakuuttavalla maalierolla 19-2. Kuva: Salibandyliiga

Ruotsi otti tyttöjen turnausvoiton vakuuttavalla maalierolla 19-2. Kuva: Salibandyliiga

Ruotsi oli Suomen alle 19-vuotiaita tyttöjä selvästi etevämpi Tampereella EFT-turnauksen päätöspelissä. Suomalaismaalit jäivät tyystin tekemättä, kun länsinaapuri oli parempi tylyin lukemin 0-7.

Kaksi ensimmäistä erää joukkueet etenivät melko tasatahtiin niukoissa lukemissa 0-1, mutta päätöskolmanneksella Ruotsi karkasi kauas tavoittamattomiin. Ruotsalaisten tehokkain oli hattutempun tehnyt Frida Ahlstrand, ja Alice Granstedt keräsi pistelukeman 2+1. Suomen maalilla Kristiina Tarkiainen torjui 9 kertaa ja Ruotsin Hanna Svensson tarvitsi nollapeliinsä 15 torjuntaa.

Ruotsi voitti turnauksen napattuaan selvät voitot jokaisena päivänä, ja yhteismaalieroksi muodostui murskaava 19-2. Suomen saldoksi jäi 5-2-voitto Sveitsistä, 6-5-rankkaritappio Tshekille ja nyt tämä selvä tappio Ruotsia vastaan.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen
Auts
08/11/2015
Valmentajan kommentit?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.