Liigat

Salibandyliigassa uusi runkosarjan yleisöennätys – TPS:n juhlaottelussa 5280 katsojaa

20.11.
2015
15 Kommenttia
8
Liigat
TPS:n juhlaottelussa nähtiin uusi Salibandyliigan runkosarjan yleisöennätys. Kuva: Anssi Koskinen

TPS:n juhlaottelussa nähtiin uusi Salibandyliigan runkosarjan yleisöennätys. Kuva: Anssi Koskinen

TPS ja SPV kohtasivat TPS:n 20-vuotisjuhlaottelussa Turussa perjantai-iltana. HK Areenalle saapui lopulta kaikkiaan 5280 katsojaa.

Salibandyliigan runkosarjan edellinen katsojaennätys oli joulukuulta 2009, jolloin Oilersin ja TPS:n välistä ottelua seurasi kaikkiaan 3214 katsojaa. Salibandyliigan kaikkien aikojen katsojaennätys ei jäänyt kauaksi. Vuoden 2002 Josba-Oilers -finaaottelussa oli paikalla 5580 silmäparia.

Itse ottelussa SPV oli vahvempi ja voitti 2-5. Vieraiden tehoniekka oli kahdesti osunut Mikko Kohonen. Kotijoukkueen Jaakko Hautamäki taiteili jälleen näyttävän rankkarimaalin ja tarjoili yhden maalisyötön. SPV nousi voitolla viidenneksi. TPS on seitsemäntenä.

Pääkallo.fi kertoo ottelusta lisää illan aikana.

Anssi Koskisen ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Jimi
20/11/2015
5280 katsojaa.. Njet!

Alakatsomon kapasiteetti 4 457 istumapaikkaa eikä alakerta ollut täynnä.
Hieno ja onnistunut tapahtuma kylläkin.
TaikaJimi
20/11/2015
Aitioissa oli porukkaa sekä ravintoloissa. Päädyissä myös muutama katsoja seisomapaikoilla.
Ok
20/11/2015
Meinasin sanoa että aitiot, mutta sitten tajusin että ei niihin varmaan 800 ihmistä mene.
Mutta ainahan sitä pistetään hieman tyylikkyyslisää, ihan sama missä pelaillaan.
Aura
20/11/2015
No paljonkos aitioissa ja ravintoloissa on paikkoja? Oliko ne täynnä? Kyllä mullakin oli vähän kutina, että kyllä tossa lapinlisää taas oli. Toisaalta ainahan näissä tuntuu olevan. Joissain seuroissa pitää suunnilleen paikansa, kun taas jossain on aina reilusti haamuja mukana.

Eipä kai sillä sinänsä mitään väliä ole, komeemmalta toki kuulostaa. Tuntuu vaan hassulta kun yleisömääristä puhutaan niin paljon ja niiden perään itketään, ettei ketään sitten kiinnosta enää miten ne missäkin lasketaan.
Jonsku
20/11/2015
Sählyllä on sen verran alemmuuskompleksia muihin lajeihin verrattuna, että katsojalukuja pitää parannella jotta saatais kertoa olevamme tosi suosittuja. No, harmitonta mutta myös huvittavaa. Hieno tapahtuma silti Tepsiltä.
einari
20/11/2015
Samalla tavalla ne vääntelee katsojalukuja myös mm. koriksessa ja lentiksessä. Ja varmasti myös lätkässä, vaikka ei heti meinais uskoa. Ekaks mainittujen lajien liitot on kuuleman mukaan jopa linjanneet, että tietty prosenttimäärä pitää lukuja korottaa joka pelissä. Lajien keskinäistä kisaa, jossa kaikki "pakotettuja" ekstraamaan. Huvittavaa kieltämättä. Mut oli 4300, 4700 tai 5280 niin loistavaa työtä TPS:ltä!
Mikko kohonen
20/11/2015
Kiitos TPS!!! Yksi kaikkien aikojen hienoimmista ottelutapahtumista! Järjestelyt toimi mahtavasti ja tunnelma oli katossa.
Nure
21/11/2015
Vaikka en ollut paikalla, onnitelut tps:lle , näin luodaan salibandy tapahtuma. Ja hei osa kommenteista , äkkiä nukkuun jos ei muuta sanottavaa ku kritisoida muutamaa katsojaa.
46
21/11/2015
Kyllä ennätyksen pitäisi olla todenmukainen eikä siihen saisi mitään lisätä.
Osku
21/11/2015
Jos alakatsomossa oli n .4100, aitioissa 650/780, Kurvi täynnä 140, niin muualla olisi pitänyt olla 390 katsojaa. Tämä on ton kokoisessa hallissa vähän. Eli aika realistiselta toi 5280 kuullostaa.
FBI
21/11/2015
Mikko Kohonen, unohdit kiittää pisteistä;)
JS
21/11/2015
Joka lajissa osataan laittaa yleisömäärät kohdilleen. Olen itse ollut laskemassa futisottelun yleisömäärää. Mentiin reilu tunti ennen ottelun alkua paikalle ja laskettiin KAIKKI paikalla olijat. Sen jälkeen laskettiin KAIKKI kolmen portin läpi kulkeneet henkilöt. Yhteenlaskettu paikalla olijoiden määrä oli vähän yli 700. Kuuluttaja ilmoitti yleisöksi 950. Käsittääkseni hyvin yleinen tapa lajissa kuin lajissa on laskea kaikki kausarilaiset paikan päälle vaikkeivat olisikaan ja ne, jotka niistä oikeasti ovat paikalla tulevat laskettua toiseenkin kertaan muun yleisön mukana.
S7
21/11/2015
Kesäfestareilla sama kävijä lasketaan 3 kertaa, jos on kolmena päivänä paikalla... Naivia tosiaan ajatella, että muissa lajeissa lasketaan tasan eikä melkein...
PK
22/11/2015
Kumma juttu kun tällainen saadaan järjestettyä niin täällä ihmiset vinkuu, että yleisömäärä ei ole kohdillaan.. Hieno tapahtuma ja hallissa oli enemmän porukkaa kuin missään muualla paikkakunnalla tällä kaudella, joten jokainen vikisiä voi olla hiljaa.
Toni
22/11/2015
Tepsille isot kiitokset tapahtuman hienoista järjestelyistä. Vaikka yleensä en välitä meuhkaamisesta ja showsta vaan keskityn pelin seuraamiseen niin nyt oli upea spektaakkeli lavalla!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.