Divarit

Jättiyllätys: liiganousija kaatoi SPV:n vieraskentällä – katso lauantain salibandytulokset

14.11.
2015
18 Kommenttia
5
Divarit
Helsinkiläinen liiganousija M-Team järjesti liigakierroksen kovimman yllätyksen. Arkistokuva: Salibandyliiga

Helsinkiläinen liiganousija M-Team järjesti liigakierroksen kovimman yllätyksen. Arkistokuva: Salibandyliiga

Lauantaina miesten ja naisten salibandyn pääsarjoissa ahkeroitiin toden teolla, sillä otteluohjelmassa oli peräti 14 ottelua. Päivän kovimmasta yllätyksestä vastasi liiganousija M-Team, joka kaatoi vieraskentällä Seinäjoen Peliveljet.

Helsinkiläisjoukkue M-Team oli tyly vierailija heti avauserästä alkaen. Robert Anderssonin, Jami Sjöblomin ja Riku Reunamäen maaleilla M-Team johti jo 0–3 10 minuutin pelin jälkeen.

Toisessa erässä M-Team ei päässyt karkuteille, ja SPV pysyi tiukasti kahden maalin takaa-ajoasemassa. Erän viimeisestä osumasta vastasi Mikko Kohonen, ja samalla tilanne kaventui jo 4–5:een.

Reunamäen ja Sampo Laukkalan maalit veivät päätöserässä vieraat jälleen kolmen maalin etumatkalle. Ville Kuusela iski vielä kertaalleen SPV:lle kavennusosuman 5–7:ään, mutta se ei riittänyt, ja M-Team pääsi lähtemään kotimatkalle täyden pistepotin kanssa.

SB Vaasa päätti tämän kauden Divarin pisimmän tappioputken kotiottelussaan. Vaasaan saapui vieraaksi miesten Divarin sarjanousija Kellon Lyönti Oulusta. Kotijoukkue otti heti ensimmäisessä erässä ottelun hallintaansa ja meni jo 4–0-johtoon 16. minuutilla Joni Kuokkasen osuttua KeLy-maaliin.

Vierailijat eivät 19 laukausesta huolimatta onnistuneet iskemään maalia kuin kahdesti, ja näin ollen SB Vaasa vei pisteet lopulta voittonumeroin 6–2. Samalla joukkueen kahdeksan ottelua kestänyt tappioputki tuli päätökseensä ja pistesarake karttui kahdella pisteellä.

Naisten Salibandyliigan kärkikamppailussa SB-Pro oli vahvan toisen erän siivittämänä Tampereen Classicia vahvempi lauantaina. Kotijoukkue SB-Pro iski kaksi nopeaa pukukoppimaalia aivan ensimmäisen erän lopussa, mitkä veivät sen 3–1-johtoon. Vire kesti myös läpi toisen erän, jonka se vei nimiinsä 4–0.

Classic kiri vielä päätöserässä, mutta pisteille asti se ei riittänyt. SB-Pro vei kamppailun 8–6-maalein ja nousi tasapisteisiin sarjakärki NST:n kanssa. Kotijoukkueen tehokkain oli neljä maaliin johtanutta syöttöä tarjoillut Laura Hietamäki. Classicista Hanna Sipiläinen iski niin ikään neljä tehopistettä (1+3).

Lauantai 14.11.

Miesten Salibandyliiga
17:00 SPV-M-Team 5-7 Ottelutilastot
18:00 Classic-OLS 10-3 Ottelutilastot
18:30 Happee-Erä 10-5 Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga
15:00 SB-Pro-Classic 8-6 Ottelutilastot, Salibandyliigan kuvagalleria
15:45 M-Team-Happee 4-5 Ottelutilastot
17:30 TPS-O2-Jyväskylä 9-3 Ottelutilastot
17:45 Koovee-NST 2-2 Ottelutilastot
18:30 PSS-JoKa 4-1 Ottelutilastot

Miesten Divari
16:00 Josba-Steelers 3-5 Ottelutilastot
16:00 SB Vaasa-KeLy 6-2 Ottelutilastot
17:00 Loviisan Tor-LNM 7-6 ja. Ottelutilastot
18:00 SBS Wirmo-Blue Fox 5-8 Ottelutilastot
18:00 ÅIF-Erä Akatemia 8-6 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Pelikirja
14/11/2015
Onko Mika Heinonen ikinä hävinnyt Koposelle? Aikanaan Oilersin puikoissa, ja näköjään vaikka materiaali olis mitä niin Peliveljet on vahvasti rintataskussa.
Peliveli
14/11/2015
Voi veljet. Kyllä jotain tarttis tehä jos ämtiimi kyykyttää. Nollaussauna-ilta? Ai niin, ei tossa seurassa...
Windows
14/11/2015
Kohonen Mika sekoittanut pakkaa vähän mutta ei paljoa ?
Joni
14/11/2015
Tuossa ekassa kommentissa olisikin aihetta Pääkallon toimittajakunnalle. Kuka valmentaja on liigaurallaan hävinnyt ja kenelle. Historiaa tutkimalla saattaisi löytyä mielenkiintoisia taistelupareja.
Lauri Jaakkola
15/11/2015
Silloin kun Oilers pudotti SPV:n puolivälierissä, oli Heinonen vaihtunut jo Varikseen. Mutta kieltämättä Heinosen aikana Oilersilla oli hyvä rekordi SPV:tä vastaan, vain yksi tappio (28.10.2011 Oilers-SPV 10-14)
Velipeli
15/11/2015
Näkeekö yksittäisten pelien plus-miinus-tilastot jostain? Senior Kohonen on SPV:n +/- tilaston ykkönen +21 ja koko liigassakin paras ei-Classic/Happee pelaaja. Voiko olla?
Jose Mourinho
15/11/2015
Missäs ne m-team ei kuulu liigaan huutelijat nyt on?
Täällä
15/11/2015
M-TEAM EI KUULU LIIGAAN!!!!!. Kuuluuko jo vai pitääkö huhuilla kovempaa?
No just
15/11/2015
Liigaan mennään ja siellä pysytään pelaamalla. Yksittäisten ihmisten mielipiteet, kuka sinne kuuluu, ovat aivan turhia. Tiimiltä eilen hyvää peliä, SPV:ltä vähän heikompaa. M-Teamin eilinen voitto oli hieno homma myöskin Liigan kiinnostavuuden kannalta.
46
15/11/2015
Meinasinkin jo kirjoittaa, että ihmettelen suuresti niitä, jotka M-Teamia huutelivat takaisin divariin parin pelin jälkeen. Eilen todella hyvää peliä ja jalat eivät loppuneet missään vaiheessa peliä. Toivottavasti puristavat itsensä pudotuspeleihin. Todella iso positiivinen yllätys oli M-Teamin suoritus!
S7
15/11/2015
Just olin tulossa sanomaan, että aika pahasti meni mun huutelut väärin, siis pelillisesti ovat täysin todistamassa mun huutelut vääriksi! Mutta ainahan sitä saa huudella, jotkut ottaa nokkiinsa ja jotkut ei...

Siitä en kuitenkaan peräänny, että mun mielestä 3 jengiä meijän "isolta" kirkolta liigassa on vieläkin mun mielestä liikaa. Todisteena, jokaisen meijän kylän jengin säälittävät katsojaluvut, erällä taitaa olla vähiten säälittävät... Toki vain mun mielipide tämä.
Emävale- tilasto
15/11/2015
Kyllä on kaunisteltu Kohosen tilastoja, joukkue itse raportoi +\- tilstot. Kun katsoo maalikoosteita niin Mika Kohonen on useinmiten kentällä kun omissa soi..
pettynyt
15/11/2015
Miksei TheGreatPlay voi julkaista jo maalikoostetta tästä? Samoin edelleen sitä Erä-pelin koostetta odotellaan. Onneksi en maksa tuosta roskasta kun ei saada koosteita tulille.
...
16/11/2015
Emävalehan voi tuoda tänne julki sitten oikeat tilastot?
Thegreatplay
16/11/2015
SPV - Erä Elisa viihde
SPV - M-team ei lähetystä
meitsi
16/11/2015
SBS Wirmon valmennusjohdolle ja pelaajille pikku terveiset, että kahden miehen karvaus alivoimalla on huono idea. Wirmo kaipaisi pallovarmuutta joukkueeseen. Jos ei sitä ole saatavilla, kokeilisin päivittää pelitavan enemmän duunaripainoitteiseen suuntaan. Jengi näytti eilen siltä, että kesällä on tehty kaikkea muuta paitsi treenattu.
P. Kallo
16/11/2015
Erään seuran kuvaajana tiedän, että tämä Elisa/FanSeat ei maalikoosteita kuvaamistaan otteluista tee, joten silloin tuo jää seuran omalle vastuulle. Meidän tapauksessa olemme myös itse kuvanneet ottelun niinä kertoina kuin tämä porukka on ollut kuvaamassa ja tehneet maalikoosteen.

Eli nimimerkki "Pettyneen" on turha koostetta vanhasta Erä-ottelusta odotella, ellei seura sitä itse tee jos ottelu kerran nimimerkki "TheGreatPlayn"-mukaan on FanSeatin kuvaama.

PS. En ole SPV:n kanssa tekemisissä, joten en puolustele ketään. Sanoin vaan kuinka tuo menee.
Zachary
19/11/2015
Omalla pitkävetolapulla oli tämä kohde kiinni. Vielä pari tuntia ennen pelin alkua SPV:n pelaajia tais olla jossain yleisötilaisuudessa paikallisessa Prismassa. Valitettavasti tämmöset ei oikeen ammattimaista toimintaa ole.
Pakko antaa vähän raippaa, vaikka SPV-sydän rinnassa sykkiikin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.