Suomen Cupin puolivälieräparit arvottiin – derbytoive toteutui

LaSB:n ja Steelersin väliset derbyt kiinnostivat yleisöä viime kauden Divarissa. Kuva Lahden LaSB:n kotiottelusta Lahden suurhallista, jossa tehtiin sarjan katsojaennätys 1335 katsojaa. Kuva: Mika Virtanen

LaSB:n ja Steelersin väliset derbyt kiinnostivat yleisöä viime kauden Divarissa. Kuva Lahden LaSB:n kotiottelusta Lahden suurhallista, jossa tehtiin sarjan katsojaennätys 1335 katsojaa. Kuva: Mika Virtanen
LaSB:n ja Steelersin väliset derbyt kiinnostivat yleisöä viime kaudella Divarin runkosarjassa. Kuva Lahden suurhallista LaSB:n kotiottelusta Lahden suurhallista, jossa tehtiin sarjan katsojaennätys 1335 katsojaa. Kuva: Mika Virtanen

Miesten Suomen Cupin puolivälierien otteluparit arvottiin keskiviikkona. Samalla varsmistui ainakin yksi derbyottelu, kun Divarissa pelaavat hämeenlinnalaisjoukkueet Steelers ja LaSB kohtaavat toisensa. Otteluparin myötä on varmaa, että yksi Divari-joukkue nähdään myös välierissä.

Muitakin paikallisväääntöjä saatetaan nähdä puolivälierävaiheessa. Jos Happee päihittää SPV:n ensi viikon tiistain neljännesvälieräkohtaamisessa, niin puolivälierissä nähdään myös Jyväskylän derby Happeen ja O2:n välillä.

Indians kohtaa kakkosdivisioonassa pelaavan PiSaBa:n sunnuntaina ja otteluparin voittaja kohtaa Viikingit puolivälierissä. Indiansin voiton myötä tarjolla olisi myös pääkaupunkiseudun derby espoolaisten kotiluolassa.

Neljäs pari mittelee paremmuudesta Tampereella, kun NST lähtee haastamaan Salibandyliigan kärjessä viilettävää Classicia. Classic on yltänyt nyt neljä kertaa peräkkäin miesten Suomen Cupin finaaliin.

Miesten Suomen Cupin puolivälierien otteluparit:
Steelers (Divari)-LaSB (Divari)
Classic (Liiga)-NST (Liiga)
SPV (Liiga)/Happee (Liiga)-O2 JKL (2.div)
Indians (Liiga)/PiSaBa (2div.)-Viikingit (Liiga

10 comments

  1. Onko arvonnasta videota? Muuten näitä ei kyllä arvottu, vähintään jotenkin merkkailtu niin ettei Classic, Viikingit kohtaa vielä. Spv-Happeekin yllättävä, kuin myös derby. Hyvä liitto!

  2. ”arvottiin”. Ei näitä kyllä arvota. Lähtisikö liigaseurat enää ensi kerralla mukaan jos vaikkapa Erä arvottaisiin Santa’s Unitedin vieraaksi Rovaniemelle?

  3. Hienoa että tulee D1varin paikallisderby cupin puolella. Hieno mennä katsomaan. Peleissä aina tunnelmaa ja porukkaa riittää.

  4. Onhan toi nyt tsäkällä mennyt aika nappiin:-D. Derbyt niin seinäjoella kuin hämiksessä. Ja sopivasti inkkarit ja viikkarit jonkunmoisessa pääkaupunkiseudun semiderbyssä… Että että… no joo mä sanon, että onhan tää ihan arvottu juttu, onnistui vaan hyvin…

  5. No jos ei videota ole arvonnasta olemassa, niin kyllä tässä jotain illuminatia on tapahtunut..

  6. Eihän cupin pelejä oikeasti arvota. Niitä funtsitaan ja päätetään sitten mitkä olisivat hyvät parit. Meikän mielestä pääsarjajoukkueet pitää pakottaa cupiin mukaan. Kun näin ei ole niin koko kisalle ei löydy sen ansaitsemaa arvostusta.

  7. tyhmä kysymys ! Niitä ei ole arvottu enää vuosiin mielestäni,koska koetetaan sovitella mukavat parit ja Classic on se tärkein lenkki minkä mukaan mennään valitettavasti. Cup on muuten hieno kilpailu.

  8. Laitoin MV-lehdelle juttuvinkin tästä arvonnasta. Tämä todistaa osaltaan nykyisessä yhteiskunnassamme vallalla olevaa suurempaa salaliittoa, jossa pieni piiri päättää salaisesti kaikista asioista. Nämä Suomen Cupin otteluparitkin on oikeasti päätetty Bilderberg-kokouksessa.

  9. Oikeasti Classicin toimistolta annetaan ohjeet Suomen Hallitukselle, YK:lle, Natolle, Obamalle ja Putinille. Pohjois-Korea on työn alla.

  10. Tämä on julkinen anteeksipyyntö Salibandyliitolta ja niiltä ihmisiltä jotka tekevät töitä tämän hienon lajin eteen. !! Olen ollut tyhmä ja naurettava kun epäilin että Suomen cupin pelien arvonnoissa olisi jotain epäilyttävää. Näin ei ole missään tapauksessa.Salibandyliitto tekee hienoa työtä lajin hyväksi ja ansaitsee kunniotusta eikä loanheittoa mihin olen itse syyllistynyt.Nöyrin anteeksipyyntö ja lupaan että jatkossa tuen salibandya lajina ja sen ympärillä töitä tekeviä.