Divarit

Suomen Cupin puolivälieräparit arvottiin – derbytoive toteutui

04.11.
2015
10 Kommenttia
5
Divarit
LaSB:n ja Steelersin väliset derbyt kiinnostivat yleisöä viime kauden Divarissa. Kuva Lahden LaSB:n kotiottelusta Lahden suurhallista, jossa tehtiin sarjan katsojaennätys 1335 katsojaa. Kuva: Mika Virtanen

LaSB:n ja Steelersin väliset derbyt kiinnostivat yleisöä viime kaudella Divarin runkosarjassa. Kuva Lahden suurhallista LaSB:n kotiottelusta Lahden suurhallista, jossa tehtiin sarjan katsojaennätys 1335 katsojaa. Kuva: Mika Virtanen

Miesten Suomen Cupin puolivälierien otteluparit arvottiin keskiviikkona. Samalla varsmistui ainakin yksi derbyottelu, kun Divarissa pelaavat hämeenlinnalaisjoukkueet Steelers ja LaSB kohtaavat toisensa. Otteluparin myötä on varmaa, että yksi Divari-joukkue nähdään myös välierissä.

Muitakin paikallisväääntöjä saatetaan nähdä puolivälierävaiheessa. Jos Happee päihittää SPV:n ensi viikon tiistain neljännesvälieräkohtaamisessa, niin puolivälierissä nähdään myös Jyväskylän derby Happeen ja O2:n välillä.

Indians kohtaa kakkosdivisioonassa pelaavan PiSaBa:n sunnuntaina ja otteluparin voittaja kohtaa Viikingit puolivälierissä. Indiansin voiton myötä tarjolla olisi myös pääkaupunkiseudun derby espoolaisten kotiluolassa.

Neljäs pari mittelee paremmuudesta Tampereella, kun NST lähtee haastamaan Salibandyliigan kärjessä viilettävää Classicia. Classic on yltänyt nyt neljä kertaa peräkkäin miesten Suomen Cupin finaaliin.

Miesten Suomen Cupin puolivälierien otteluparit:
Steelers (Divari)-LaSB (Divari)
Classic (Liiga)-NST (Liiga)
SPV (Liiga)/Happee (Liiga)-O2 JKL (2.div)
Indians (Liiga)/PiSaBa (2div.)-Viikingit (Liiga

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Arpa
04/11/2015
Onko arvonnasta videota? Muuten näitä ei kyllä arvottu, vähintään jotenkin merkkailtu niin ettei Classic, Viikingit kohtaa vielä. Spv-Happeekin yllättävä, kuin myös derby. Hyvä liitto!
Näin
05/11/2015
"arvottiin". Ei näitä kyllä arvota. Lähtisikö liigaseurat enää ensi kerralla mukaan jos vaikkapa Erä arvottaisiin Santa's Unitedin vieraaksi Rovaniemelle?
Junnu#8
05/11/2015
Hienoa että tulee D1varin paikallisderby cupin puolella. Hieno mennä katsomaan. Peleissä aina tunnelmaa ja porukkaa riittää.
S7
05/11/2015
Onhan toi nyt tsäkällä mennyt aika nappiin:-D. Derbyt niin seinäjoella kuin hämiksessä. Ja sopivasti inkkarit ja viikkarit jonkunmoisessa pääkaupunkiseudun semiderbyssä... Että että... no joo mä sanon, että onhan tää ihan arvottu juttu, onnistui vaan hyvin...
Kojootti
05/11/2015
No jos ei videota ole arvonnasta olemassa, niin kyllä tässä jotain illuminatia on tapahtunut..
Tieto
05/11/2015
Eihän cupin pelejä oikeasti arvota. Niitä funtsitaan ja päätetään sitten mitkä olisivat hyvät parit. Meikän mielestä pääsarjajoukkueet pitää pakottaa cupiin mukaan. Kun näin ei ole niin koko kisalle ei löydy sen ansaitsemaa arvostusta.
jari
05/11/2015
tyhmä kysymys ! Niitä ei ole arvottu enää vuosiin mielestäni,koska koetetaan sovitella mukavat parit ja Classic on se tärkein lenkki minkä mukaan mennään valitettavasti. Cup on muuten hieno kilpailu.
Tietäjä
05/11/2015
Laitoin MV-lehdelle juttuvinkin tästä arvonnasta. Tämä todistaa osaltaan nykyisessä yhteiskunnassamme vallalla olevaa suurempaa salaliittoa, jossa pieni piiri päättää salaisesti kaikista asioista. Nämä Suomen Cupin otteluparitkin on oikeasti päätetty Bilderberg-kokouksessa.
Tallaaja
05/11/2015
Oikeasti Classicin toimistolta annetaan ohjeet Suomen Hallitukselle, YK:lle, Natolle, Obamalle ja Putinille. Pohjois-Korea on työn alla.
jari muukka
11/11/2015
Tämä on julkinen anteeksipyyntö Salibandyliitolta ja niiltä ihmisiltä jotka tekevät töitä tämän hienon lajin eteen. !! Olen ollut tyhmä ja naurettava kun epäilin että Suomen cupin pelien arvonnoissa olisi jotain epäilyttävää. Näin ei ole missään tapauksessa.Salibandyliitto tekee hienoa työtä lajin hyväksi ja ansaitsee kunniotusta eikä loanheittoa mihin olen itse syyllistynyt.Nöyrin anteeksipyyntö ja lupaan että jatkossa tuen salibandya lajina ja sen ympärillä töitä tekeviä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.