Divarit

Suomen Cupin välieräparit arvottiin – viime vuoden finalistit kohtaavat naisten sarjassa

26.11.
2015
3 Kommenttia
7
Divarit
Classic oli viime kauden Suomen Cupin finaalissa SB-Prota etevämpi lukemin 4-7. Nyt joukkueet kohtaavat jo välierissä. Kuva: Salibandyliiga

Classic oli viime kauden Suomen Cupin finaalissa SB-Prota etevämpi lukemin 4-7. Nyt joukkueet kohtaavat jo välierissä. Kuva: Salibandyliiga

Tämän kauden Suomen Cupin välieräparit on nyt arvottu. Arvontatulosten perusteella on varmaa, että ainakaan naisten puolella ei nähdä samaa finaaliparia kuin viime kaudella.

Miesten välierien toisena kaksikkona nähdään varmuudella Classic ja Happee, jotka kohtasivat toisensa muun muassa vuoden 2013 Suomen Cupin finaalissa. Classic toimii otteluparin kotijoukkueena.

Viime kauden cup-mestari Viikingit saa vastaansa joko Divarin LaSB:n tai Steelersin. Divari-joukkueet pelaavat paikallishenkisen puolivälieräottelunsa torstaina 3.12.

Naisten puolella nähdään SB-Pron ja Classicin välinen mittelö. Joukkueet ovat kahdanneet viime vuosina useissa finaaliotteluissa ja pelasivat vastakkain viime keväänä sekä Suomen Cupin finaalissa että naisten Salibandyliigan finaaleissa. SB-Pro on otteluparin kotijoukkue.

Naisten toisessa parissa kohtaavat NST ja Koovee. Koovee on naisten nelikosta ainoa, joka ei ole koskaan pelannut cupin finaalissa, joten se tuonee Lappeenrannassa pelattavaan välieräotteluun lisälatausta.

Miesten Cupin välierät:
Classic–Happee
Viikingit–LaSB/Steelers

Naisten Cupin välierät:
SB-Pro–Classic
NST-Koovee

Välierien runkopäivä on sunnuntai 20.12.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Tiina
26/11/2015
Todella mehevät ja mielenkiintoiset parit! Nythän Classit voi todistaa, että peliväsymys on voitettu! ToisaaltaSB Prolla on tilaisuus näyttää, ettei 14.11.15 voitto ollut mikään vahinko! Ovat takuulla harjoitelleet viidellä kuutta vastaan pelin kuntoon :) NST joutuu toistamiseen kohtaamaan innokkaan , nopean ja voitontahtoisen Kooveen. Mitenkäs vanhat rouvat pysyy vauhdissa mukana?
KV
26/11/2015
Harmi kun NST-Koovee pelataan Lappeenrannassa. Joukkueiden edellinen kohtaaminen pari viikkoa sitten oli sellaista herkkua, että mielelläänhän sitä samaa olisi uudelleenkin Spiralilla katsellut.
Itäraja
26/11/2015
Urheilutalo on niin mahtava pyhättö että kaikki kovaksikeitetyt KV -fanit sinne mukaan!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.