SPV joutui nöyrtymään Espoossa – katso lauantain salibandytulokset

Indians nappasi makoisan voiton SPV:stä. Suomen mestarit saivat nöyrtyä loppulukemin 8-5. Kuva: Jari Turunen

Indians nappasi makoisan voiton SPV:stä. Suomen mestarit saivat nöyrtyä loppulukemin 8-5. Kuva: Jari Turunen
Indians nappasi makoisan voiton SPV:stä. Suomen mestarit saivat nöyrtyä loppulukemin 8-5. Kuva: Jari Turunen

Indians kaatoi SPV:n kotikentällään miesten Salibandyliigan lauantain ainoassa ottelussa. Kotijoukkue oli lopulta vahvempi lukemin 8-5.

Indiansin tehomiehiä olivat 2+1 iskenyt Ville Kangasmäki sekä 1+2 tehtaillut Teemu Venäläinen. SPV:n tehokkain oli 2+1 nakuttanut Petri Hakonen. Indians nousi voitolla yhdeksänneksi. SPV on viidentenä ja se on voittanut viimeisestä neljästä pelistä ainoastaan yhden.

PirPi nappasi kauden toisen voittonsa Joensuusta, kun Josba kaatui lukemin 4-5. Vieraiden tehopelaaja oli 1+2 iskenyt Risto-Matti Lummikko. Juho Laurila osui kahteen otteeseen. Maalivahti Aki Hänninen torjui 22 laukausta. Vastaavasti Josban Tuomas Tokilalle kertyi 23 torjuntaa. PirPi jatkaa Divarin viimeisellä sijalla voitosta huolimatta. Josballe tappio oli neljäs perättäinen. Joensuulaisjoukkue on sarjataulukossa kuudentena.

TPS ja PSS taistelivat sarjapisteistä naisten Salibandyliigassa lauantaina. Vierasjoukkue PSS vei täyden pistepotin lukemin 2-6. PSS:n Fanny Holmberg osui kahdesti. Janika Salonen iski pisteet 1+1. Henna Uljua ja Neena Björkman syöttivät molemmat kaksi osumaa. PSS jatkaa sarjan viidennellä sijalla. TPS on kuudentena.

Lauantain salibandytulokset:

Miesten Salibandyliiga
18:00 Indians-SPV 8-5 Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga
14:00 SB-Pro-Koovee 3-2 Ottelutilastot
15:00 JoKa-Classic 3-14 Ottelutilastot
15:30 TPS-PSS 2-6 Ottelutilastot
17:00 NST-Happee 8-2Ottelutilastot Markku Tauraman ottelukuvat
18:30 O2-Jyväskylä-Erä III 5-5 Ottelutilastot

Miesten Divari
17:00 Josba-PirPi 4-5 Ottelutilastot
17:00 Steelers-Karhut 12-6 Ottelutilastot
17:00 LaSB-Loviisan Tor 3-5 Ottelutilastot
18:00 SBS Wirmo-SB Welhot 10-4 Ottelutilastot
18:00 ÅIF-SB Vaasa 4-10 Ottelutilastot
18:30 Erä Akatemia-KeLy 7-4 Ottelutilastot

17 comments

  1. Hieno voitto Heimo!
    Olipas Mestareiden peli hirveää katseltavaa. Mutta vielä karseampaa kuunneltavaa oli tuo ISTV:n selostaja. Älkää enään ikinä päästäkö sitä kaveria mikintaakse ääneen.
    Toverilla oli jatkuvasti kadoksissa pelaajien nimet, sekä mikin vaimennusnappi karmeiden räkimis soundien vaimentamiseksi.

  2. Oliko tilastotyypeillä huono päivä vai miten Koski sai kaksi jäähyä eri syistä 15s välein? Ja vinkki mestarien valmennukseen. Koski ja jr Kohonen pelaa keskenään paremmin kuin Kohoset. Ja siihen Ville keskelle niin pelataan voitosta.

  3. aika hallusinatoorista puhetta puhetta TIETOlla, ei se tuosta muutu kullaksi ihan noilla siirroilla, tosiasioiden tunnustamisesta kehitys voi alkaa

  4. ISTV-lähetys teki temput toistamiseen, oli kiva, kun ratkaisuhetket meni ohi. Sen verran ehti lähetystä näkemään, että mestarijoukkueen peli on pahasti sekaisin. Tässäkin pelissä olisi ihan reilusti voinut penkittää erästä pelajaa, kun näkee, että peli-ilo ja -asenne on kadoksissa.

  5. Voipi olla juuri noinkin. En tainnut kullasta puhua vaan yksittäisten pelien voitosta, jota ilman ei tarvi kullasta haaveilla. Sr Kohosen pakolla peluuttaminen jr:n kanssa näyttää maksavan aika paljon. Eikä pidä ymmärtää väärin. Sr on huippumies. Ei vaan toimi parhaiten se, kun väkisin haetaan veljekset Spevessä samaan kentälliseen. Sr olisi hyvä ja parempi missä muussa kentällisessä mut ei ykkösessä. Jännä nähdä koska valmennus on samaa mieltä. Ehkä ei koskaan ja mites sitä voi täältä sivusta kritisoida moninkertaista mestaruusvalmennusta.

  6. Ok tieto, en arvannut että SPV-fanit tyytyvät pelaamaan voitosta Indiansin kanssa, mutta juuri tällä hetkellä tietysti näin. Toivon kyllä että SPVkin nostaisi tasoaan, kannatan kyllä kärkikolmikon joukkuetta, mutta kovia pelejä haluaisin lisää.

  7. toisille valmentajille merkkaa se mitä selässä lukee toisille taas ei.

  8. Samaa mieltä.seniori kohonen ei ykkösviisikkoon kuulu muutakuin sekoittaan sitä. 2 tai 3 viisikossa olisi hänen paikka esim karjalan pakkikaverina

  9. En nyt suurin fani ole, mutta kai voitosta pitää pelata joka kerta, kun ref viheltää pilliin? Jos ei, niin sitten…ollaan eri mieltä ainakin meikän kanssa. On myös sanottava, että Speve on vähän kyntänyt liigassa. Ilopilkahduksia on tullut, kun Kosken ja Jr:n keskellä on ollut Kuusela. Sr ei vaan siihen sovi. Eikä kyse ole siitä, että olisi huono peluri. Ei missään nimessä. Ei vaan sovi parhaiten vastahyökkäyspelaamiseen, jossa Koski ja Jr ovat valtakunnan huippua. En laittaisi Sr:a edes samaan ylivoimaan. Mutta nää on näitä. Eri näkemyksiä katsomosta.

  10. Tieto puhuu asiaa! Joukkue on niin huono kuin sen heikoin lenkki eli Mika Kohonen. Väärässä sarjassa pelaa mies.

  11. SPV;n kannattaa alkaa seuraamaan päävastustajien pelejä. Kun silloin keväällä vasta pelit alkaa . . . Eli Steelers, JosBa, LasB mitä näitä nyt onkaan 😉

  12. Millois pääkallon kommenttiosio on alkanut vaikuttaa enemmän suomi24-foorumin huutelulta kuin suhtkoht asialliselta reikäpallokeskustelulta? Jos jokin on kuraa niin tämän viestiketjun taso

  13. Se on notta niin jotta meirähän poikia ei saa arvoostella.
    . . . .ja valoja ei saatu päälle.

  14. Seinäjokiset vaan pitää pienet pikkujoulut. Saunan kautta seuraaviin peleihin niin pelaajat saa puitua asiat selviksi niin kyllä se siitä lähtee.

  15. Sr Kohonen pelaa SPV:ssä ja ykkösketjussa sen takia ettei ala pelaamaan kesähessujen kanssa enää uran tuossa vaiheessa. Toki olisi suotavaa, että kun toisia pelaajia luokitellaan kesähessuiksi pelaisi itse paremmalla tasolla kuin kesähessut eikä huonommalla.

  16. En edes ole SPV fani saati Seinäjokinen. Hauska miten aina täytyy kritisoijille liittää jokin ominaisuus, miksi he kritisoivat. ”Meirähän poikia ei saa arvoostella.” Huh huh. Olkinukkeja lentää. Valoja ei tosiaan saatu päälle.