Divarit

SPV joutui nöyrtymään Espoossa – katso lauantain salibandytulokset

21.11.
2015
17 Kommenttia
2
Divarit
Indians nappasi makoisan voiton SPV:stä. Suomen mestarit saivat nöyrtyä loppulukemin 8-5. Kuva: Jari Turunen

Indians nappasi makoisan voiton SPV:stä. Suomen mestarit saivat nöyrtyä loppulukemin 8-5. Kuva: Jari Turunen

Indians kaatoi SPV:n kotikentällään miesten Salibandyliigan lauantain ainoassa ottelussa. Kotijoukkue oli lopulta vahvempi lukemin 8-5.

Indiansin tehomiehiä olivat 2+1 iskenyt Ville Kangasmäki sekä 1+2 tehtaillut Teemu Venäläinen. SPV:n tehokkain oli 2+1 nakuttanut Petri Hakonen. Indians nousi voitolla yhdeksänneksi. SPV on viidentenä ja se on voittanut viimeisestä neljästä pelistä ainoastaan yhden.

PirPi nappasi kauden toisen voittonsa Joensuusta, kun Josba kaatui lukemin 4-5. Vieraiden tehopelaaja oli 1+2 iskenyt Risto-Matti Lummikko. Juho Laurila osui kahteen otteeseen. Maalivahti Aki Hänninen torjui 22 laukausta. Vastaavasti Josban Tuomas Tokilalle kertyi 23 torjuntaa. PirPi jatkaa Divarin viimeisellä sijalla voitosta huolimatta. Josballe tappio oli neljäs perättäinen. Joensuulaisjoukkue on sarjataulukossa kuudentena.

TPS ja PSS taistelivat sarjapisteistä naisten Salibandyliigassa lauantaina. Vierasjoukkue PSS vei täyden pistepotin lukemin 2-6. PSS:n Fanny Holmberg osui kahdesti. Janika Salonen iski pisteet 1+1. Henna Uljua ja Neena Björkman syöttivät molemmat kaksi osumaa. PSS jatkaa sarjan viidennellä sijalla. TPS on kuudentena.

Lauantain salibandytulokset:

Miesten Salibandyliiga
18:00 Indians-SPV 8-5 Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga
14:00 SB-Pro-Koovee 3-2 Ottelutilastot
15:00 JoKa-Classic 3-14 Ottelutilastot
15:30 TPS-PSS 2-6 Ottelutilastot
17:00 NST-Happee 8-2Ottelutilastot Markku Tauraman ottelukuvat
18:30 O2-Jyväskylä-Erä III 5-5 Ottelutilastot

Miesten Divari
17:00 Josba-PirPi 4-5 Ottelutilastot
17:00 Steelers-Karhut 12-6 Ottelutilastot
17:00 LaSB-Loviisan Tor 3-5 Ottelutilastot
18:00 SBS Wirmo-SB Welhot 10-4 Ottelutilastot
18:00 ÅIF-SB Vaasa 4-10 Ottelutilastot
18:30 Erä Akatemia-KeLy 7-4 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Kukkahattu Vertti
21/11/2015
Hieno voitto Heimo!
Olipas Mestareiden peli hirveää katseltavaa. Mutta vielä karseampaa kuunneltavaa oli tuo ISTV:n selostaja. Älkää enään ikinä päästäkö sitä kaveria mikintaakse ääneen.
Toverilla oli jatkuvasti kadoksissa pelaajien nimet, sekä mikin vaimennusnappi karmeiden räkimis soundien vaimentamiseksi.
Tieto
21/11/2015
Oliko tilastotyypeillä huono päivä vai miten Koski sai kaksi jäähyä eri syistä 15s välein? Ja vinkki mestarien valmennukseen. Koski ja jr Kohonen pelaa keskenään paremmin kuin Kohoset. Ja siihen Ville keskelle niin pelataan voitosta.
nojonotta
21/11/2015
aika hallusinatoorista puhetta puhetta TIETOlla, ei se tuosta muutu kullaksi ihan noilla siirroilla, tosiasioiden tunnustamisesta kehitys voi alkaa
musta ruutu synkistää
21/11/2015
ISTV-lähetys teki temput toistamiseen, oli kiva, kun ratkaisuhetket meni ohi. Sen verran ehti lähetystä näkemään, että mestarijoukkueen peli on pahasti sekaisin. Tässäkin pelissä olisi ihan reilusti voinut penkittää erästä pelajaa, kun näkee, että peli-ilo ja -asenne on kadoksissa.
Tieto
21/11/2015
Voipi olla juuri noinkin. En tainnut kullasta puhua vaan yksittäisten pelien voitosta, jota ilman ei tarvi kullasta haaveilla. Sr Kohosen pakolla peluuttaminen jr:n kanssa näyttää maksavan aika paljon. Eikä pidä ymmärtää väärin. Sr on huippumies. Ei vaan toimi parhaiten se, kun väkisin haetaan veljekset Spevessä samaan kentälliseen. Sr olisi hyvä ja parempi missä muussa kentällisessä mut ei ykkösessä. Jännä nähdä koska valmennus on samaa mieltä. Ehkä ei koskaan ja mites sitä voi täältä sivusta kritisoida moninkertaista mestaruusvalmennusta.
Kari.I
21/11/2015
Nyt kyntää...
nojonotta
21/11/2015
Ok tieto, en arvannut että SPV-fanit tyytyvät pelaamaan voitosta Indiansin kanssa, mutta juuri tällä hetkellä tietysti näin. Toivon kyllä että SPVkin nostaisi tasoaan, kannatan kyllä kärkikolmikon joukkuetta, mutta kovia pelejä haluaisin lisää.
jes
21/11/2015
toisille valmentajille merkkaa se mitä selässä lukee toisille taas ei.
Samma på här
21/11/2015
Samaa mieltä.seniori kohonen ei ykkösviisikkoon kuulu muutakuin sekoittaan sitä. 2 tai 3 viisikossa olisi hänen paikka esim karjalan pakkikaverina
Tieto
21/11/2015
En nyt suurin fani ole, mutta kai voitosta pitää pelata joka kerta, kun ref viheltää pilliin? Jos ei, niin sitten...ollaan eri mieltä ainakin meikän kanssa. On myös sanottava, että Speve on vähän kyntänyt liigassa. Ilopilkahduksia on tullut, kun Kosken ja Jr:n keskellä on ollut Kuusela. Sr ei vaan siihen sovi. Eikä kyse ole siitä, että olisi huono peluri. Ei missään nimessä. Ei vaan sovi parhaiten vastahyökkäyspelaamiseen, jossa Koski ja Jr ovat valtakunnan huippua. En laittaisi Sr:a edes samaan ylivoimaan. Mutta nää on näitä. Eri näkemyksiä katsomosta.
Tietäjä
21/11/2015
Tieto puhuu asiaa! Joukkue on niin huono kuin sen heikoin lenkki eli Mika Kohonen. Väärässä sarjassa pelaa mies.
Nottajotta
21/11/2015
SPV;n kannattaa alkaa seuraamaan päävastustajien pelejä. Kun silloin keväällä vasta pelit alkaa . . . Eli Steelers, JosBa, LasB mitä näitä nyt onkaan ;)
Valoja päälle
22/11/2015
Millois pääkallon kommenttiosio on alkanut vaikuttaa enemmän suomi24-foorumin huutelulta kuin suhtkoht asialliselta reikäpallokeskustelulta? Jos jokin on kuraa niin tämän viestiketjun taso
Nottajotta
22/11/2015
Se on notta niin jotta meirähän poikia ei saa arvoostella.
. . . .ja valoja ei saatu päälle.
tsemiä SPV
22/11/2015
Seinäjokiset vaan pitää pienet pikkujoulut. Saunan kautta seuraaviin peleihin niin pelaajat saa puitua asiat selviksi niin kyllä se siitä lähtee.
Kesäroope
22/11/2015
Sr Kohonen pelaa SPV:ssä ja ykkösketjussa sen takia ettei ala pelaamaan kesähessujen kanssa enää uran tuossa vaiheessa. Toki olisi suotavaa, että kun toisia pelaajia luokitellaan kesähessuiksi pelaisi itse paremmalla tasolla kuin kesähessut eikä huonommalla.
Valoja päälle
23/11/2015
En edes ole SPV fani saati Seinäjokinen. Hauska miten aina täytyy kritisoijille liittää jokin ominaisuus, miksi he kritisoivat. "Meirähän poikia ei saa arvoostella." Huh huh. Olkinukkeja lentää. Valoja ei tosiaan saatu päälle.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.