Suomen tytöt palasivat voittojen tielle – onnistumisia laajalla rintamalla

Suomen tyttömaajoukkue ei antanut Sveitsin yllättää lauantaina. Kuva: Salibandyliiga

Perjantaina tappion Tshekille kärsinyt Suomen alle 19-vuotiaden tyttöjen maajoukkue kasasi rivinsä lauantaille ja voitti Sveitsin. Tampereella pelattu kamppailu päättyi lopulta Suomen 5–2-voittoon (2–0, 1–1, 2–1).

Pistetilasto karttui suomalaisten osalta usean pelaajan kohdalla, sillä kukaan ei onnistunut saalistamaan yhtä tehopistettä enempää.

Toisessa erässä syntynyt Matilda Lindströmin maali vei Suomen jo 3–0-johtoon, mutta Carola Kruhn nosti vierasjoukkueen vielä kahden maalin päähän.

Sveitsi kipusi maalin päähän kolmannen erän ensimmäisellä puoliskolla, mutta lopullisen ratkaisun ottelulle löivät osumillaan Trine Sällström ja Jenna Ruokostenpohja.

Suomi kohtaa vielä sunnuntaina pelattavassa ottelussa Ruotsin, joka voitti toisessa ottelussaan Tshekin maalein 6–1.