Liigat

TPS vie juhlaottelunsa jäähalliin – lippuja myyty jo yli 3600

17.11.
2015
4 Kommenttia
6
Liigat
TPS ja SPV kohtaavat perjantaina HK Areenalla. Arkistokuva: Anssi Koskinen.

TPS ja SPV kohtaavat perjantaina HK Areenalla. Arkistokuva: Anssi Koskinen.

Kultaisena vuonna 1995 perustettu TPS salibandy juhlistaa tänä vuonna 20-vuotista taivaltaan HK Areenalla. Perjantaina pelattavassa ottelussa syntyy todennäköisesti uusi miesten Salibandyliigan runkosarjan yleisöennätys.

Tämän hetkinen miesten Salibandyliigan runkosarjan yleisöennätys on vuodelta 2009, jolloin Espoon Oilers kohtasi TPS:n Barona Areenalla. Tuolloin ottelua oli seuraamassa 3214 katsojaa.

– Maanantaiaamuna lippuja juhlaotteluun oli myyty ennakkoon 3652 kappaletta, kertoi TPS:n myyntipäällikkö Janne Kytölä maanantaisessa tiedotustilaisuudessa.

TPS on jalkauttanut myyntitöihin SBS Maskun, SB Naantalin ja FBC Turun juniorijoukkueita. Lipuista saadut myyntitulot menevät lyhentämättöminä junioreille. Maanantaihin mennessä joukkueet olivat kasanneet yhteensä yli 14 000 euron myyntituotot.

Itse ottelussa kohtaavat TPS ja hallitseva Suomen mestari Seinäjoen Peliveljet. SPV on tällä hetkellä harvinaisessa kolmen ottelun tappioputkessa. TPS taas otti sunnuntaina maukkaan vierasvoiton Helsingin Viikingeistä.

– SPV ei ole syksyisin ollut kovimmassa iskussa, mutta niin vain on keväisin nostellut pyttyä.

– Äärimmäisen kova ja ammattimainen joukkue tulee vastaan, TPS:n päävalmentaja Aki Vilander aprikoi.

SPV-valmentaja Tommy Koponen arvioi videon välityksellä, että tapahtumasta tulee hieno ja sanoi HK Areenan olevan oiva paikka pelata. Ottelusta hän veikkaa tasaväkistä.

– Tepsin kanssa on ollut tiukkoja vääntöjä vuosien varrella. Meillä ei ole mitään harhakäsitystä, että pelistä tulee helppo.

Hallitsevan Suomen mestarin pelaaja ja salibandyn ikoni Mika Kohonen toivoo, että tupa saadaan täyteen.

– En malta odottaa. Mahtava homma, että tällaista tehdään ja tähän satsataan, Kohonen kommentoi.

Peliveljet ovat tällä hetkellä runkosarjassa kahdeksannella sijalla, TPS löytyy sijalta kuusi. Palloseuran kapteeni Olli Laine toivoo, ettei HK Areenan komeat puitteet hämää nuorta turkulaisjoukkuetta.

– Pelistä tulee varmasti erilainen kuin, mihin pojat ovat tottuneet. Meidän ei pidä jäädä ihmettelemään hallin kirkkaita valoja, vaan tärkeintä on saada kaksi pistettä Turkuun.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Niko Vahtera
Niko Vahtera
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Turku / Mynämäki
Twitter: @nvahtera
Fyt
17/11/2015
Loistavaa TPS!! Seura tehnyt muutenkin tällä kaudella hyvää työtä ja katsojamäärät ovat olleet nousussa. Lisäksi joukkuekin pärjää viime kauden katastrofin jälkeen, ollut ehdoton piristysruiske muuten melko ennalta arvattavaan sarjaan.
Hunajata
17/11/2015
Aivan mahtavaa työtä. Tästä mallia myös muut seurat joilla edellytyksiä vastaavaan. Hatunnosto Palloseuralle, kerrankin!
Hattu päästä
17/11/2015
"Lipuista saadut myyntitulot menevät lyhentämättöminä junioreille."

Toivottavasti jääkiekko- ja jalkapalloväki löytävät nakkikattilaan.
Jassoo
17/11/2015
Harmi ettei Tepsin juhlaottelu osunut viime viikolle, jolloin SPV:llä oli pelillisesti heikoin viikko viiteen vuoteen. Vaikea uskoa, että muutaman lepo/harkkapäivän jälkeen tuolla rosterilla varustetun joukkueen taapertaminen enää toista viikkoa peräkkäin jatkuu. Kolmen tappion sisuunnuttamana, Peliveljet vienee Turkulaisten juhlapisteet mennessään.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.