Divarit

TPS voitti Pasilassa, Viikinkien tähtipelaaja poltti päreensä – katso sunnuntain salibandytulokset

15.11.
2015
14 Kommenttia
4
Divarit
Kuva: Juhani Järvenpää

Kuva: Juhani Järvenpää

Suomen salibandyn pääsarjoissa pelattiin tänään yhdeksän kamppailua, joista kuusi miesten Divarissa ja kolme miesten Salibandyliigassa. Sen lisäksi pelattiin naisten Suomen cupia.

Pasilassa Viikingit isännöi Turun Palloseuraa. Viikingit oli vaisu ja TPS sen sijaan erinomainen, sillä pisteet matkasivat Turkuun lukemin 8-3. Avauserän jälkeen tilanne oli vain 4-2 TPS:n hyväksi ja vielä toisellakaan erätauolla peli ei ollut selvä. Kolmannen erän TPS vei puhtaasti 3-0.

TPS:n onnistujia olivat ykköskentän Sami Tuominen (3+0), Eero Jalo (1+2) ja Jaakko Hautamäki (1+1). Myös Oliver Järvinen teki maalin ja antoi yhden syötön. Viikingeistä Miko Kailiala osui kahdesti ja Mikael Järvi syötti kaksi osumaa. TPS-maalilla Pyry Luukkonen napsi 23 torjuntaa.

Kailiala nappasi ottelun lopussa, ajassa 59:53, myös 5+20 minuutin rangaistuksen väkivaltaisuudesta.

Divarissa SB Vaasa nappasi kauden toisen voittonsa, kun se kaatoi SB Welhot lukemin 6-5. Ottelu oli tasainen ja maalivahdit olivat kummassakin päässä vireessä, sillä niin Welhojen Ari-Matti Leinolle kuin SB Vaasan Mikael Aromaalle merkattiin lähemmäs 30 torjuntaa. Mielenkiintoinen tilastofakta pelissä oli se, että oranssit pääsivät yrittämään rangaistuslaukausta kolmesti, mutta Kevin Nylund, Eetu Sariola ja Kari-Matti Viinamäki tuhrivat kaikki yrityksensä.

Ottelun paras pistemies oli vaasalaisten kapteeni Teppo Haakana lukemin 2+1. Kimmo Lintala teki maalin ja antoi yhden maalisyötön. Welhoista Eero Vepsäläinen osui kahdesti ja Riku Tuonoselle merkattiin tehot 1+1.

Miesten Salibandyliiga:
16:00 Viikingit-TPS 3-8 Ottelutilastot
17:00 Oilers-Salba 7-2 Ottelutilastot
18:30 OLS-SPV 9-7 Ottelutilastot

Miesten Divari:
15:00 PirPi-LNM 3-7 Ottelutilastot
16:00 SB Vaasa-SB Welhot 6-5 Ottelutilastot
17:00 LaSB-SBS Wirmo 10-1 Ottelutilastot
17:00 Loviisan Tor-Blue Fox 3-4 Ottelutilastot
17:00 Karhut-Josba 5-2 Ottelutilastot
18:00 ÅIF-KeLy 7-4 Ottelutilastot

Naisten Suomen Cup:
18:00 NST-ÅIF 6-3 Ottelutilastot
18:30 TPS-SB-Pro 4-5 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
S7
15/11/2015
Täähän menee nyt ihan päin persettä!! Ei tässä voi enää mitään kaunistella tai selitellä. Sentään cupin matseissa kävi tsäkä tai jotain... Mutta nyt pitäis jo jätkien askissa ja penkin takana alkaa heräilee: "siellä on peli meneillään"
Juha
15/11/2015
Juu, surullista katseltavaa oli kyllä. SSV dominoi silloin kun pitää pelin temmon nopeana, mutta Amu ei jotenkin osaa saada porukkaa pelaamaan takaa-ajoasemassa. TPS sai koko ajan setin kasaan ja SSV:n viimeistelyn huonous hoito loput. Homma menee takaa-ajoasemassakin liikaa siihen samaan pallonhallintaan, joka ei johda mihinkään kun vastassa on hyvin asemissaan odottava jengi. Haastot puuttuvat. Ja Stenfors oli kyllä niin heikko puolustuksessa, että istuttaisin penkillä. Mies ikäänkuin odottaa, että hyökkääjä tulee kimppuun ja sitten yrittää muka vääntää hyökkääjää pois pallosta, näyttääkkseen ilmeisesti, että päälletulo olisi turhaa. Mutta neljä tapausta viidestä pallo oli väännön jälkeen tepsiläisellä. Ylimielisyys kostautuu. Koko homman olisi voinut välttää vain pelaamalla palloa nopeasti eteenpäin. Kailialan punainen oli dumarin ylireagointi, Kailialta tosin tyhmä veto provosoitua tepsiläisten tönimisistä. Jota tekivät kyllä ihan koko ottelun ajan.
Apina-Anssi
15/11/2015
Ei kestä SPV kahta leaderiä; Mihua ja Tommyä. KRIISI!!! #Paniikkinappula. Jos tästä joka vuotisesta marraskuun kriisistä selvitään niin keväällä ei pysäyttäjää löydy. Pojat pelaa talvella, miehet keväällä.
S7
15/11/2015
Kyllä tää mun veikkaama superfinaalipari vetää tällä hetkellä kumpikin niin alta lipan. Ei ois kyll pystynyt tämmöstä kyntämistä olettaa kummaltakaan jengeistä... No mutta tosi pelit on onneksi vasta keväällä.
mies ja pallo
15/11/2015
kailiala ja stenfors voivat nyt miettiä kannattiko lähteä suurkaupungin humuun, tepsi on näyttänyt materiaalin nähden hienoja otteita, piristävää kuten tietysti olsinkin voitto
Pee
15/11/2015
Naisten Suomen Cupissa pelattiin tänään myös NST - ÅIF tulos 6 - 3
kuoma
15/11/2015
Tosi kiva kun kerroit naisten suomen cupin tuloksia, mulla on kaks kaveria, joita nää myös kiinnostaa, ne on molemmat kiviä. xD
kuoma
15/11/2015
Ja PEE, nyt en puhu kaikkien aikojen parhaasta virolaispelaajasta, LEGENDAARISESTA Rein Kivestä. Vaan lähinnä noista graniitista koostuvista veijareista tuolla takapihallani. xDD xDD
Junnu#8
16/11/2015
Nyt ei pettänyt vihulaisen pokka. Vaan osui tällä kertaa omaan joukkueeseen:D Enkä tällä kertaa tarkoita Ville Pokkaa:D
SSV-Fani
16/11/2015
Olisi voinut Amu voinut ottaa opiksi; että peleihin pitää valmistautua kunnolla.
Hakija
16/11/2015
Töitä olisi tarjolla
Haetaan viestinnän ja markkinoinnin osaajaa joka seuraa salibandyä.
Tehtävänä Espoolaisen salibandyotteluiden raportointi het otteluiden jälkeen
Tässä tehtävässä ei ole kenelläkään vielä kokemusta joten perehdytystä ei voida antaa.
Aikaisempi kokemus muista palloilulajeista on suotavaa, esim. pesäpallo joka on saanut näkevyyttä enemmän kun salibandy.
Tavoitteena on tulevaisuudessa myös muiden salibandytoimittajien houkutteliminen Espooseen, kahvi+ pulla+ bussilippun saa tarjota omasta pussista.
Työnantajasta ei ole tosin vielä varmuutta...Voi myös lähettää juttuja medialle
kuoma
16/11/2015
MEITSI, tosi epäasiallinen kommentti. Muista #posinkautta. ; )
Junnu#8
16/11/2015
Nimenomaan. Juha Mäkiläkin sanoo. Lähetään posin kautta:D
SSV-Fani
17/11/2015
Kuulemma eilen Viikingeillä kriisikokous.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.