Divarit

Tyvipään joukkueilla vaikeaa Salibandyliigassa – NST:lle kuudes perättäinen tappio

27.11.
2015
4 Kommenttia
1
Divarit
Indians kaatoi NST:n Lappeenrannassa lukemin 2-6. Joukkue nappasi täten ensimmäistä kertaa tällä kaudella toisen perättäisen voiton. Kuva: Juhani Järvenpää

Indians kaatoi NST:n Lappeenrannassa lukemin 2-6. Joukkue nappasi täten ensimmäistä kertaa tällä kaudella toisen perättäisen liigavoiton. Kuva: Juhani Järvenpää

Lappeenrannan NST ja Indians mittelivät paremmuudesta miesten Salibandyliigassa perjantaina. Vierasjoukkue Indians vei täyden pistepotin lukemin 2-6.

Vieraiden Ville Kangasmäki iski tehopisteet 2+1. Tuomas Mustonen komppasi paunoin 1+2 ja Eino Pesu paukutti kaksi maalia. NST:n Jouko Sumen näki punaista ottelun toisessa erässä. Indians rokotti kotijoukkuetta kahdesti ylivoiman aikana. Indiansille voitto oli toinen perättäinen ja joukkue nousi kahdeksannelle sijalle OLS:n ohi. NST kärsi jo kuudennen perättäisen tappionsa. Joukkue on sarjataulukon toiseksi viimeisenä.

Esport Oilers jatkoi vakuuttavia otteitaan ja kaatoi Nokian KrP:n lukemin 13-6. Kotijoukkueen pistenikkari oli 2+2 taiteillut Santeri Lindfors. Casper Pfitzner nakutti tehot 1+2. Kaikkiaan Oilersin tehopisteet jakautuivat varsin tasaisesti ja kaikki kolmen ensimmäisen ketjun pelaajat pääsivät nauttimaan tehopisteistä. KrP:n Henri Johansson laukoi neljä osumaa. Oilersille voitto oli kymmenes perättäinen ja joukkue nousi sarjataulukon toiselle sijalle. KrP on edelleen Salibandyliigan jumbosijalla

Tapanilan Erä katkaisi kolmen ottelun tappioputken Rauman SalBan kustannuksella. Erä voitti ottelun loppulukemin 7-4. Erän voitossa onnistui eritoten joukkueen kokenut kaarti. Tom Strömsten ja Tommi Aro nakuttivat tehot 2+2 mieheen. SalBan Jasse Kuusisto laukoi hattutempun ja Miikka Sokka tarjoili kolme maalisyöttöä. Erä nousi voitolla viidennelle sijalle. Salballe ottelu oli viides voitoton kamppailu peräjälkeen ja raumalaisryhmä jatkaa sarjan kolmanneksi viimeisenä.

Perjantain salibandytulokset:

Miesten Salibandyliiga
18:30 Erä-SalBa 7-4 Ottelutilastot
18:30 NST-Indians 2-6 Ottelutilastot
18:30 Oilers-Nokian KrP 13-6 Ottelutilastot

Miesten Divari
19:00 SBS Wirmo-ÅIF 7-5 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Espoo
28/11/2015
Öljymiehet on nyt hyvässä asemassa liigan sarjataulukossa, tehty työ palkitsee!
Kaksi viikkoa taas treenitaukoa ja tulokset varmasti paranee vielä monta askelta.
Eilen Tapiolassa oli halli täynnä ja pikkujoulun tunnelma katossa. Kiitos tästä öljymiehille ja Oilerssin johdolle.
Tietoa?
28/11/2015
Monesko 400 maalin kerholainen Johanssonista tuli? Onko muut kuin Kohonen ylittäneet rajan aiksisemmin?
Ercs Mercs
28/11/2015
Kolmas 400 maalia tai enemmän iskenyt.
jep jep
28/11/2015
Jasse Kuusisto kantaisi tuplapaitaa KVeen ryhmässä noilla tehoilla 11+8 mutta mutta!?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.