Maajoukkueet

Uran ensimmäinen nuorten maaottelu – hattutemppu ja 8-3-voitto MM-hopeamitalisteista

06.11.
2015
6 Kommenttia
1
Maajoukkueet
Eetu Sorvali valittiin Suomen parhaaksi pelaajaksi, kun Suomen U19-maajoukkue kaatoi Sveitsin lukemin 8-3. Kuva: Cesky florbal

Eetu Sorvali valittiin Suomen parhaaksi pelaajaksi, kun Suomen U19-maajoukkue kaatoi Sveitsin lukemin 8-3. Kuva: Cesky florbal

Suomen poikien U19-salibandymaajoukkue kohtasi tänään Sveitsin viime kevään MM-finaalin toisinnossa. Suomi oli Tshekin Brnon EFT-turnauksen avausottelussa vastustajaansa vahvempi loppulukemin 8-3.

Suomen kirkkaimpana tähtenä loisti Josbaa edustava Eetu Sorvali, joka iski hattutempun uransa ensimmäisessä nuorten maaottelussa. Puolustaja Matias Lintula osui kahdesti ja Eero Jalo sekä Tino Lindstedt syöttivät kaksi osumaa. Sveitsin maalia vartioinut Yanick Flury torjui kaikkiaan 31 laukausta.

Päivän toisessa poikien maaottelussa Tshekki voitti Ruotsin rankkareiden jälkeen 5-4 rl. Suomen poikien EFT-turnaus jatkuu huomenna Tshekkiä vastaan. Sunnuntaina vastaan astelee Ruotsi.

Ottelut voi katsoa suorana tästä osoitteesta

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Jules
06/11/2015
Heti matsin jälkeen piti tarkistaa kuka on no 8. Vakuuttavaa työtä! Näyttäisi olevan jatkuvuutta nuorissa. Sen verran sveitsi jäi jyrän alle ja kaikki silti pelas omaan pussiin tuon ekan matsin. Kainulainen taisi ainoastaan yrittää syöttääkkin välillä. Muut jätti toisen laiturin takatolpalle ihmettelemään avopaikkaa liian usein...
Saku toropainen
06/11/2015
Pelasin tuon kaa samassa joukkuees:D
Ilmainen Hyvä Neuvo :)
06/11/2015
Ja nyt äkkiä Sorvali pois Joensuusta. Niin kauas ja niin nopeasti kuin mahdollista. Paikkakunnalle josta vähintään löytyy Liigaseura ja ASm-joukkue. Amiksia/lukioita löytyy niistä kaikista, et saa käydä koulunsa loppuun.
Saku Toropainen
06/11/2015
Sorvali ei joensuusta lähe! Meijä äijä for ever! Josba for life
Faktaa
07/11/2015
Eikös joensuussakin oo Asm porukka? :)
#mukanaelijä
07/11/2015
Eetu S pelaa Josban edustuksessa. On tainnut pelata kerran ASM porukan mukana ja jokusen BSM pelin. Olis kova apu ASM porukalle. Fyysinen puoli vaatii vielä kehitystä mutta on fiksu kentällä ja kentän ulkopuolella. Josbassa on hyvä pelata kun halutessaan saa reilusti peliaikaa 1div, ASM tai oman ikäluokan BSM peleistä. Kannattaa seurata tätä jannua!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.