Liigat

Video: 16-vuotias ampui uransa ensimmäisen liigamaalin – syöttäjä rikkoi 700 pisteen rajapyykin

05.11.
2015
0 Kommenttia
2
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Happee ja Nokian KrP mittelivät paremmuudesta miesten Salibandyliigassa viime lauantaina. Kotijoukkue Happee vei voiton kamppailusta lukemin 7-5.

Nokian KrP:n avausmaalissa tehtiin kahdenlaista liigahistoriaa. Maalin viimeisteli vasta 16-vuotias Toni Jaakkola, jolle maali oli liigauran ensimmäinen. Maalisyötön tarjoili Henri Johansson, ja hyökkääjä puhkaisi samalla liigahistorian kolmantena pelaajana 700 tehopisteen rajan Salibandyliigassa.

Happeen tehomiehiä olivat 2+1 taiteillut Veli-Matti Hynynen ja 1+2 iskenyt Johannes Jokinen. KrP:n tehokkain oli Johansson, joka syötti ottelussa kaikkiaan kolme maalia. Happee on sarjataulukon toisena. KrP löytyy tällä hetkellä sarjan viimeiseltä sijalta.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.