Divarit

Video: 16-vuotias säväytti ilmaveivimaalilla miesten Divarissa

23.11.
2015
0 Kommenttia
12
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

LaSB kaatoi KeLyn sunnuntaina miesten Divarissa. Tiukka ottelu päättyi kotijoukkue LaSB:n 4-3-voittoon.

LaSB:n 16-vuotias Justus Kainulainen iski ottelussa kaksi maalia, joista toinen syntyi ilmaveivillä. Rasmus Kainulainen syötti kaksi osumaa. Vieraiden Niko Shnoro nakutti tehopisteet 1+1. Jesse Kamula keräsi 29 torjuntaa. LaSB on tällä hetkellä Divarin kolmannella sijalla. KeLy taasen kolmanneksi viimeisenä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.