Divarit

Video: Alkukauden alisuorittajajoukkue hassasi kolme rankkaria – voitti silti

16.11.
2015
0 Kommenttia
0
Divarit
Kari-Matti Viinamäki oli yksi rankkarissa epäonnistuneista vaasalaisista. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Kari-Matti Viinamäki oli yksi rankkarissa epäonnistuneista vaasalaisista. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

SB Vaasa kohtasi eilen kotonaan SB Welhot. Kauden kahdeksalla perättäisellä tappiolla avannut Vaasa otti viikonloppuna kaksi voittoa. Welhot kaatui lopulta lukemin 6-5.

SB Vaasa johti avauserän jälkeen 2-0, mutta aikavälillä 22:35-22:46 Welhot iski kahdesti ja tasoitti puntit. Toisen erän loppupuoliskolla maaleja tehtailtiin tasaiseen tahtiin ja toiselle erätauolle mentiin 5-5 -tasalukemissa. Kolmannessa erässä Rasmus Nyströmin osuma jäi ainoaksi maaliksi, joten pisteet jäivät Vaasaan.

Erikoista ottelussa oli se, että SB Vaasa sai kolme rankkaria, muttei onnistunut hyödyntämään yhtään niistä. Onneaan kävivät kokeilemassa Eetu Sariola, Kevin Nylund ja Kari-Matti Viinamäki. Kummankin joukkueen alivoima onnistui sunnuntaina myös 100% varmuudella, joten kaikki maalit nähtiin viisi vastaan viisi -pelissä.

SB Vaasan tehomiehenä hääri Teppo Haakana lukemin 2+1. Kimmo Lintala komppasi tehoin 1+1. Welhoista Eero Vepsäläinen osui kahdesti ja Riku Tuononen nakutteli tehot 1+1. Maaleilla SB Vaasan Mikael Aromaa torjui 27 kertaa ja Welhojen Ari-Matti Leino napsi 28 torjuntaa ja lisäksi syöttöpisteen.

Viikonlopun voittojensa ansiosta SB Vaasa kipusi taulukossa jumbopaikalta kolmanneksi viimeiseksi. Welhot on sarjan yhdeksäntenä yhdeksällä pisteellä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.