Liigat

Video: Hakosen komea veivi laiha lohtu – mestareille tappio Espoossa

22.11.
2015
5 Kommenttia
0
Liigat
Kuva: Joni Winsten

Kuva: Joni Winsten

Miesten Salibandyliigan hallitsevan mestarijoukkueen SPV:n alavireisyys sai jatkoa lauantaina Espoossa. Westend Indians kukisti kotihallissaan SPV:n lukemin 8–5. Ottelun maalikooste on nyt katsottavissa.

Indiansin vakuuttavasta voitosta huolimatta kamppailun näyttävimmän osuman teki SPV-pakki Petri Hakonen puolittaisesta läpiajosta. Hakosen komea veivi oli seinäjokisten 5–3-kavennus. Komean osuman veivaili toki myös Indiansin Tuomas Mustonen, jonka rankkari oli varsin tyylikäs.

Indians-SPV-ottelun tehokkaimmat olivat kotijoukkueen Ville Kangasmäki (2+1) ja vieraiden Petri Hakonen (2+1)

Linkit:
Ottelun tilastot
Ottelun lehdistötilaisuus (video)

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
gusse
22/11/2015
julius kivimäki on hyvä maalivahti ja tulevaisuudessa maa joukkueessa
Pekan pätkä
22/11/2015
Kylläpä Mika Kohonen oli kujalla Indiansin kuudennessa maalissa. Aitiopaikalta pääsi katselemaan kun oma verkko heilui. Ja Gusse, jos haluat että sinut otetaan vakavasti, niin älä tee neljää kirjoitusvirhettä yhteen lauseeseen....
Bambou
22/11/2015
Kyllä noi kolme muuta läheltä seuraajaa on vähintään yhtä kujalla. Hakonen luovuttaa maalinedustan ja löysästi tuplaa maalin taakse. Kuuselaa ja Koskea ei näytä myöskään puolustaminen kiinnostavan yhtään ja maalin edustalta pääsee Kangasmäki ihan rauhassa puttaamaan pallon maaliin. Aika kollektiivisesti surkeaa puolustamista.
Sami
22/11/2015
Jep, toi kuudes maali oli kyllä niin alokasmainen virhe paikeilta. Yksi hyökkääjä maalin takana ja imee sinne molemmat pakit. Ja tästä huomimatta vihulainen pystyy ilman estelyjä syöttämään suoraan maalin eteen.

Nyt pitäisi Koposen pistää pojat puhutteluun ja kysyä ihan suoraan, että ketä kiinnostaa tehdä töitä ja kuka oikeasti haluaa laittaa kaiken likoon. Tuolla asenteella ei tulekaan voittaa pelejä!!
kuoma
23/11/2015
En täysin ymmärrä Mika Kohosen saamaa kritiikkiä. Se on selvä ettei hän ole enään planeetan paras salibandyn pelaaja, myös samaa mieltä ettei sovi hyökkääjäksi Jr:n ja Kosken kanssa. Mihu on parhaimmillaan ruokkimassa rightin snipereitä, joita ei SPV:stä löydy (Hakosta lukuunottamatta). Suurin syy mielestäni SPV:n huonoon pärjäämiseen edelliskausiin verrattuna on 2 ja 3 ketjun alisuorittaminen, ketjuissa on kovia kavereita joilta voisi odottaa paljon enemmän tehoja. Nyt Jari Hankkion paluu varmasti piristää SPV:n peliä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.