Liigat

Video: Ilmaveivimaali yllätti Raumalla

02.11.
2015
3 Kommenttia
0
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Viikingit ja SalBa kamppailivat miesten Salibandyliigan sarjapisteistä lauantaina Raumalla. Viikingit johti ottelua parhaimmillaan 3-7, mutta SalBa kiri tasoihin viimeisessä erässä ja ottelu päättyi pistejakoon loppulukemin 8-8.

SalBan Miikka Sokka iski ottelussa hattutempun. Antti Keskitalo iski tehot 2+1 ja Jasse Kuusisto syötti kolme osumaa. Viikinkien Miko Kailiala ja Roni Laasonen iskivät kaksi maalia mieheen. Kailiala iski ottelussa myös näyttävän ilmaveivimaalin. Harri Forsten latoi tehot 1+1 ja Niclas Meyer syötti kaksi maalia. Viikingit on sarjataulukon viidentenä. SalBa löytyy yhdeksänneltä sijalta.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
marko
02/11/2015
Toi viikinkien veskari, yrittikö se edes torjua?
Liha
02/11/2015
Laittaisin ehkä yhden tai kaksi maalia veskarin piikkiin....
eero
04/11/2015
Onko sääntöihin tullut muutos sitten takavuosien, kun ei ollut korkea maila tuo veivi?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.