Divarit

Video: Kahdeksan ottelun tappioputki vaihtui neljän ottelun voittoputkeksi

23.11.
2015
4 Kommenttia
0
Divarit
Kuvakaappaus: Loviisan Torin / Harri Hellstrandin maalikoostevideo

Kuvakaappaus: Loviisan Torin / Harri Hellstrandin maalikoostevideo

SB Vaasa alkaa vähitellen osoittaa piristymisen merkkejä. Kauden karmealla kahdeksan ottelun tappioputkella aloittanut SB Vaasa voitti sunnuntaina miesten Divarissa Loviisan Torin vieraissa lukemin 10–4. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Tor-voitto oli SB Vaasalle kauden neljäs ja myös neljäs peräkkäin. SB Vaasan tehokkaimpia Loviisassa olivat Kevin Nylund (3+1) ja Kari-Matti Viinamäki 2+1).

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Kasi
23/11/2015
Vaasassa on tapahtunut kovanluokan ryhtiliike. Vaasa pyyhki mennen tullen pöytää sekä ÅIF'illa että Tor'illa. Viimeaikaisilla esityksillä tulevat väistämättä hinaamaan itsensä loppukaudesta playoff-viivan päälle.
Ei vaasalainen
23/11/2015
Kysymys kuuluu: pystyykö kukaan enää voittamaan vaasalaisia?
Junnu#8
23/11/2015
Mutta luulen että Lasb ja Steelers ovat kuitenkin kovempia. Toki hienosti Vaasa on koonnut ryhmän uuteen lentoon. Kysymys kuuluu antoiko Vaasa hieman liikaa eteen muille joukkueille. Toki D1vari on niin tasainen sarja. Että ristiin pelaamisia tulee vielä kauden aikana.
MÅRTIN
25/11/2015
Kylla kaiki loppuu aikanaan. Vaasan voittoputki oli odotettavissa tuollaisen sukeltamisen jälkeen.Karu totus on on kuitenkin että kausi on jo ryssitty. Tsemppiä

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.