Video: Kahdeksas tappio putkeen – vaasalaisten tuska ei hellitä

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

SB Vaasa ja LaSB kohtasivat miesten Divarissa lauantaina. Vierasjoukkue LaSB oli ottelussa etevämpi lukemin 5-6.

Vieraiden tehokkain pelaaja oli 2+1 taiteillut Heikki Hätönen. SB Vaasan Niko Mäkelä iski pisteet 1+2. LaSB löytyy Divarin sarjataulukon kakkossijalta. Katastrofaalisesti kautensa aloittanut SB Vaasa on sen sijaan toiseksi viimeisenä. Sarjan ennakkosuosikkeihin kuulunut joukkue ei ole kerännyt vielä pistettäkään.

Ottelutilastot

13 comments

  1. Tunteiden koko skaala videolla: JJjjaaahhaaaaaaiiiii!!!…Wit.n, wit.n Wit.u!!!…JJJaaahahhaaaiii!!! wit…

  2. Onko se kameramies joka kuuluu maalikoosteella? Ei ole oikeastaan lehtereitä tuolla puolella.

  3. Livahtiko samalta SB Vaasan ketjulta kaikki omiin? Coachit hereillä?

  4. Voi olla, että muisti pettää, mutta omaan silmääni SB Vaasa ei ole lähimainkaan niin aktiivisen oloinen joukkue, kuin parilla edellisellä kaudella. Vaasan peli on ollut aiemmin viihdyttävää katsottavaa ahkeran, jopa röyhkeän pelitapansa ansiosta. Onko nyt siirrytty passiiviseen aluepuolustamiseen? Otantani on hieman heikko tämän kauden osalta (pelkät maalikoosteet), mutta tältä se näillä laseilla katsottuna näyttää.

  5. Tais sama kenttä ottaa kaikki 6 maalia omiin toi Vaasan tiimistä :DD

  6. Ihanaa että ennustukseni piti huhumaassa,vaasasta ei mihinkään…xD

  7. Surkeaa puolustuspelaamista ja sinun mainitsema röhkeys, arvaamattomuus, rohkeus puuttuu. Syy siihen on muutaman taitavan profiilipelaajan lähteminen ja maalivahti ongelma on olemassa.

  8. Ei paineita Vaasan suuntaan, mutta kohta ollaan siinä tilanteessa, että teijän pitää voittaa kaikki loput matsit, jos mielitte vielä pleijareihin. Sanoisin, että vähintään 26 pistettä tarvitaan kahdeksan joukkoon.

  9. Kyllä pelaaja menetykset nyt vain ovat liian suuria.Ei ole uusista pelaajista ollut täyttämään vanhojen saappaita.

  10. Onko se tietoinen pelitavan muutos, vai vanhan toimimattomuus uusiutuneella ryhmällä? 1X2, olen samoilla linjoilla, että ainoastaan nappikausi loppuun pelastaa Vaasan.

  11. Voi, voi, niitä kahta Järvistä, Lehtivuorta, Pietilää, Peltosta tarvittaisiin. Kannattaisi nyt jo pienellä riskillä muuttaa pelitapaa rohkeammaksi.

  12. Runkosarjassa on 26 ottelua. Nyt on 8 tappiota, joten pelejä jäljellä 18, Sarjan 8. paikka on aikaisempina vuosina ollut n. 25 pistettä, eli 1,5 pistettä per peli tarvitsisi saada lopuista otteluista.