Ulkomaat

Video: Kaksi näyttävää harhautusta peräjälkeen – selostaja riemastui

18.11.
2015
8 Kommenttia
4
Ulkomaat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Ruotsin Superliigan ottelussa Granlo-Pixbo nähtiin ainakin yksi varsin näyttävä suoritus. Granlon Patrik Fransson vei pallon kahdesti peräjälkeen Pixbon Jesper Andréassonin haarojen välistä kulmassa.

Fransson laittoi harhautusten jälkeen pallon liikkeelle ja sen myötä pallo löysi tiensä vielä maalin perukoille. Pixbo oli ottelussa lopulta parempi lukemin 6-7.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Tonza
18/11/2015
Saako Ruotsissa liigatasolla pelata parketilla vai valehteleeko vanhan silmät?
Wiggum
18/11/2015
Ruotsissa ja Sveitsissä pelataan parketillakin. Jännä juttu kyllä.
HYI
19/11/2015
Parketilla ei sais pelata edes harrastepelejä, sama ku jalkapalloa pelattas sorakentällä
Parketti-Jorma
19/11/2015
Eipä taida paljon näkyä Suomen mm-menestyksessä nämä "huippuolosuhteet", Tiedoksi parketti ei ole huono olosuhde ja itseasiassa kehittää pelaajia hallitsemaan palloa. Toki surkealla tekniikalla varustetut pelurit parketilla on karmeaa katsottavaa, ja moni mattotaikuri sulaa parketilla kun pallo elää eikä tottele tutusti.

Monet kotimaiset liigajoukkueet harjoittelevat parketilla viikottain ja vain ottelut pelataan matolla.
Jani
19/11/2015
Parkettihan olisi ainoa oikea alusta pelata salibandya. Onneksi kaikki eivät ole lähteneet nykyajan mattohapatuksiin mukaan!
Bambou
19/11/2015
Välillä ihmetyttää säbäihmisten parkettikammo. Hyvällä matolla on kyllä kivempaa pelata, mutta ei parketti peliä tuhoa. Vaatimampi se on alustana, koska pallo ei rauhotu alustan pintaan samalla tavalla kuin matolla, mutta silloin tarvitaan vain enemmän taitoa ja silmä-käsi koordinaatiota. Mieluummin itse pelaan hyvällä parketilla kuin huonolla matolla.
Jep
19/11/2015
Jostain syystä Suomessa on ajettu vahvasti tuota maton käyttöä. Vaikka parketti sopii pelaamiseen paremmin kaikilta osin, erityisesti taitoa korostavaan nopeaan peliin.
Marko
20/11/2015
Valtteri Nurmimaiset tuplapuikot :)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.