Video: Koovee lähellä yllätystä Tampereella – NST:n uhkapeli lopussa kannatti

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Koovee oli lähellä yllättää NST:n naisten Salibandyliigassa lauantaina, kun se johti päätösminuutilla vielä 2-1. NST:n Tiia Ukkonen osui kuitenkin ilman maalivahtia ylivoimalla, ja näin pisteet jaettiin Kaukajärvellä lopulta sopuisasti 2-2.

Kooveen molemmista maaleista vastasi ylivoimalla kaksikko Veera Kauppi-Ellinoora Huotari. NST:n avausmaalin ohjasi takatolpalta Anu Ruokonen, ja niin Ruokosen kuin ajassa 59.10 syntyneen Ukkosen tasoitusosumankin syötti puolustaja Mia Karjalainen.

Lappeenrantalaiset ovat tasapelistä huolimatta sarjan piikkipaikalla pisteen erolla SB-Prohon, joka on pelannut tosin ottelun vähemmän. Hienon alkukauden pelannut Koovee on yllättäen tällä hetkellä sarjassa kolmantena Classicin edellä 15:llä pisteellään.

2 comments

  1. Tämä on yksi niistä peleistä, joita naissalibandyn arvostelijoiden olisi pitänyt olla katsomassa. Todella tasokasta peliä ja ennen kaikkea äärimmäisen viihdyttävää, vaikkei maaleilla mässäiltykään.

  2. Iso kiitos Kooveen suuntaan kun jaksavat panostaa myös näihin naisten koosteisiin ja jälkipelilähetyksiin. Samaa kaivattaisiin muualtakin. Näihinkin on katsojansa.