Liigat

Video: Koovee lähellä yllätystä Tampereella – NST:n uhkapeli lopussa kannatti

16.11.
2015
2 Kommenttia
9
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Koovee oli lähellä yllättää NST:n naisten Salibandyliigassa lauantaina, kun se johti päätösminuutilla vielä 2-1. NST:n Tiia Ukkonen osui kuitenkin ilman maalivahtia ylivoimalla, ja näin pisteet jaettiin Kaukajärvellä lopulta sopuisasti 2-2.

Kooveen molemmista maaleista vastasi ylivoimalla kaksikko Veera Kauppi-Ellinoora Huotari. NST:n avausmaalin ohjasi takatolpalta Anu Ruokonen, ja niin Ruokosen kuin ajassa 59.10 syntyneen Ukkosen tasoitusosumankin syötti puolustaja Mia Karjalainen.

Lappeenrantalaiset ovat tasapelistä huolimatta sarjan piikkipaikalla pisteen erolla SB-Prohon, joka on pelannut tosin ottelun vähemmän. Hienon alkukauden pelannut Koovee on yllättäen tällä hetkellä sarjassa kolmantena Classicin edellä 15:llä pisteellään.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen
Karjalainen
16/11/2015
Tämä on yksi niistä peleistä, joita naissalibandyn arvostelijoiden olisi pitänyt olla katsomassa. Todella tasokasta peliä ja ennen kaikkea äärimmäisen viihdyttävää, vaikkei maaleilla mässäiltykään.
NAKKISORMI
16/11/2015
Iso kiitos Kooveen suuntaan kun jaksavat panostaa myös näihin naisten koosteisiin ja jälkipelilähetyksiin. Samaa kaivattaisiin muualtakin. Näihinkin on katsojansa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.