LaSB mankeloi Wirmon totaalisesti. Arkistokuva: Jari Turunen.

LaSB ja SBS Wirmo kohtasivat sunnuntaina miesten Divarissa. Lammilaiset olivat alusta saakka vieraitaan edellä ja voittivat lopulta murskaavin 10-1-lukemin.

Ottelun avausmaalia odoteltiin pelin 14. minuutille, kunnes tehot 3+1 tehtaillut Vili Näveri avasi isäntien maalihanat. Rasmus Kainulainen tyylitteli rankkarin sisään vielä ennen erätaukoa.

Toisen erän LaSB voitti 3-1 ja kolmannen puhtaasti 5-0, eli voittajasta ei ollut missään vaiheessa epäselvyyttä.

Tehomiehinä häärivät Näverin lisäksi LaSBin Matti Korhonen (2+1), Heikki Hätönen (1+2), Rasmus Kainulainen (1+1) ja Miikka Pentikäinen (1+1). Wirmon maalin iski maalin edustalta Niko Vahtera. LaSB-maalilla Kaapo Kettunen torjui reippaasti yli 90-prosenttisella varmuudella napattuaan 21 palloa kiinni.