Divarit

Video: Loviisan Tor yllätti tehokkaan ykköskenttänsä johdolla Lammilla

22.11.
2015
1 Kommentti
0
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Loviisan Tor otti lauantaina arvokkaan vierasvoiton Lammilta, kun se kaatoi LaSB:n lukemin 3–5. Vierailijoiden takuumiehinä hääri ykköskentällinen. Voiton myötä Tor nousi sarjataulukossa kahdeksanneksi miesten Divarissa. LaSB on sarjassa kolmantena.

Torin tehokkain oli ykkösviisikon puolustaja Dan Forsström, joka syötti loviisalaisten maaleista kolme. Tommi Taimisto ja Jonas Hällfors sen sijaan osuivat kahdesti LaSB:n maalipuiden väliin. Heikki Hätönen iski kotijoukkueen kaikki maalit.

Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
sissimuteifani
23/11/2015
Nyt juttua tulille superjunnusta JuKainulaisesta!! Ilmaveivi 16vuotiaana 1.divarissa Lasbin paidassa ja muutenkin heilutellut verkkoa kovaan tahtiin muttei mitään mainintaa pääkallossa?!? Vähintäänkin iltasanomien etusivulle tälläset!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.