Liigat

Video: Maajoukkuesentterin samettikädet leipoivat kaksi näyttävää rankkariosumaa

25.11.
2015
1 Kommentti
1
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Esport Oilers nappasi viime perjantaina jo yhdeksännen perättäisen voittonsa. Classic kaatui Tapiolassa loppuluvuin 7-6.

Kotijoukkueen sankari oli hattutempun iskenyt Oscar Hänninen. Kaksi maaleista syntyi rangaistuslaukauksista, joista toinen oli myös ottelun voittomaali. Vieraiden Lassi Vänttinen nakutti pisteet 1+2. Joni Järviö nappasi peräti 33 torjuntaa. Oilers on viime aikojen vahvojen otteiden myötä kolmantena. Classic kärsi perjantaina kauden avaustappionsa ja jatkoi samalla linjalla maanantaina Viikinkejä vastaan. Tamperelaiset ovat silti edelleen sarjataulukon toisella sijalla.

Ottelutilastot

HUOM. Koosteesta puuttuu kokonaan toisen erän maalit.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
sport
25/11/2015
vosiko joku laittaa Järviön 2.erän torjunnan esille?!?!?pelin nähneet tietää mistä puhun, oli varmasti vuoden torjunta!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.