Ulkomaat

Video: Maalivahti astui avausheittonsa yli – norjalaistähden nerokas chippi johti erikoiseen vaparimaaliin

26.11.
2015
7 Kommenttia
2
Ulkomaat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Dalen ja Falun mittelivät keskiviikkona sarjapisteistä Ruotsin Superliigassa. Dalen nappasi kamppailusta yllätysvoiton lukemin 6-4.

Kotijoukkueen sankareita olivat 0+4 iskenyt Alexander Boden, hattutempun nakuttanut Johan Eriksson sekä 2+1 taiteillut Ketil Kronberg. Suomalaispelaaja Ville Turula ei onnistunut taikomaan pisteitä ottelussa.

Pelin erikoisin tilanne nähtiin kolmannessa erässä, kun Falunin maalia vartioinut Johan Rehn astui maalivahdin alueen ulkopuolelle heittäessään pallon peliin. Dalen sai tilanteesta vapaalyönnin, jossa norjalaislegenda Kronberg päätyi varsin innovatiiviseen ratkaisuun. Kronberg chippasi pallon Falunin muurin yli ja Eriksson ohjasi pallon lopulta maaliin.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Tuomari
27/11/2015
Eikö tuosta olisi pitänyt tuomita maalivahdille 2min syynä kädellä pelaaminen?
tuomarille
27/11/2015
ei, sääntö menee näin:
14) Maalivahti menettää kokonaan kosketuksen maalialuee­seensa toimittaessaan palloa peliin. (917)
Tässä tapauksessa maalivahtia ei rinnasteta kenttäpelaajaan. Maa­livahdin katsotaan kokonaan jättäneen maalialueensa, kun mikään hänen vartalonsa osista ei enää kosketa maalialueen lattiaa. Pallo on toimitettu peliin, kun maalivahti ei enää kosketa palloa. Mikäli hän tämän jälkeen jättää maalialueen, tämä ei aiheuta toimenpiteitä. Tätä sääntöä on myös sovellettava, mikäli maalivahti ottaa pallon haltuunsa maalialueella ja hänen koko vartalonsa sen jälkeen liukuu maalialueen ulkopuolelle. Maalialueen rajat kuuluvat alueeseen.
ET soittaa kotiin
27/11/2015
Tuomari nyt takaisin peruskurssille opettelemaan sääntöjä, MARS MARS!

507 Vapaalyönnin aiheuttavia rikkeitä
14) Maalivahti menettää kokonaan kosketuksen maalialuee­seensa toimittaessaan palloa peliin. (917)
Tässä tapauksessa maalivahtia ei rinnasteta kenttäpelaajaan.
ET soittaa kotiin
27/11/2015
Tulipa tässä mieleen, että kaveri tekee hienon suorituksen, niin ensimmäinen kommentti on, että tuomari mokasi ja sekin väärin perustein.

Emmekö voisi nauttia onnistumista emmekä kaivaa epäonnistumisia?
Jeppe
27/11/2015
Ihme hermoilua tuomarin kommentille. Sehän on kysymys jossa on kysymysmerkki lopussa.
kotiin itkemään
27/11/2015
Jep, ihme hermoilua tosiaan. Pitäisikö täällä kommenttiosiossa nyt jotenkin tuota hienosta suorituksesta nauttimista ilmaista tyyliin: JEEE!!! WUHUUU!! UPEA HIENO MAALI!!! AEVAN ÄLYTÖÖN!!!! JEEEE!!!11111

Häiritseekö ET sinua videon nauttiminen, jos joku kysyy täällä kommenttiosiossa "uutiseen" epäsuorasti liittyvän kysymyksen? Videosta voi nauttia vaikka esittäisi kysymyksiäkin, eikä kommentti edes suoritusta dissannut.
ET soittaa kotiin
27/11/2015
Jos erotuomari nimimerkki viittaa salibandyeotuomariin niin olen huolissani sääntötietämyksestä jos kysytään pitäisikö tuosta antaa jäähy. Ei kommentti häiritse videosta nauttimista koska katson videot ennen älyttömien kommenttien lukemista. Suosittelen muillekin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.