Video: Maalivahti tarjoili ottelun näyttävimmän maalisyötön

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Happee ja Tapanilan Erä kohtasivat lauantaina miesten Salibandyliigassa. Happee nujersi vierasjoukkueen loppulukemin 10-5.

Kotijoukkueen teholinko oli 3+1 tehtaillut Veli-Matti Hynynen. Juuso Heikkinen osui kahdesti. Paul Kotilainen, Peter Kotilainen ja Eemil Ukkonen iskivät tehot 1+1. Janne Hoikkanen syötti kaksi osumaa. Tuomas Turunen torjui kaikkiaan 27 laukausta.

Erän Mikko Jolma paukutti hattutempun ja Tuomas Iiskola syötti kolme osumaa. Maalivahti Markus Laakso esitteli heittotaitojaan syöttäessään Janne Salosen alivoimamaalin pitkällä lingolla.

Happee on tällä hetkellä sarjataulukon kärjessä maalieron turvin. Erä on hävinnyt kolme ottelua putkeen ja on viidentenä.

Ottelutilastot

3 comments

  1. Aikaleimat nyt näihin suorituksiin mitä jutuissa mainitaan! Ei ole aikaa ja halua aina katsoa kaikkia maalikoosteita ja huippuhetkiä läpi.

    Tai vastaavasti kuin Ruotsista näyttää nyt tulevan pelkästään videopätkiä, joissa kyseinen tapahtuma on.

  2. Jep, jos kerran jollain suorituksella myydään klikki-linkkiä, tulisi se tarjota aikaleimalinkillä.

  3. Komp edellisille. Tulee petetty olo, kun ajattelee nopeasti katsovansa vain hehkutetun suorituksen, mutta käykin ilmi, että se pitäisi itse seuloa koosteesta, joka saattaa toisinaan olla liki kymmenminuuttinen.