Liigat

Video: Maalivahti tarjoili ottelun näyttävimmän maalisyötön

18.11.
2015
3 Kommenttia
3
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Happee ja Tapanilan Erä kohtasivat lauantaina miesten Salibandyliigassa. Happee nujersi vierasjoukkueen loppulukemin 10-5.

Kotijoukkueen teholinko oli 3+1 tehtaillut Veli-Matti Hynynen. Juuso Heikkinen osui kahdesti. Paul Kotilainen, Peter Kotilainen ja Eemil Ukkonen iskivät tehot 1+1. Janne Hoikkanen syötti kaksi osumaa. Tuomas Turunen torjui kaikkiaan 27 laukausta.

Erän Mikko Jolma paukutti hattutempun ja Tuomas Iiskola syötti kolme osumaa. Maalivahti Markus Laakso esitteli heittotaitojaan syöttäessään Janne Salosen alivoimamaalin pitkällä lingolla.

Happee on tällä hetkellä sarjataulukon kärjessä maalieron turvin. Erä on hävinnyt kolme ottelua putkeen ja on viidentenä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Turhautunut
19/11/2015
Aikaleimat nyt näihin suorituksiin mitä jutuissa mainitaan! Ei ole aikaa ja halua aina katsoa kaikkia maalikoosteita ja huippuhetkiä läpi.

Tai vastaavasti kuin Ruotsista näyttää nyt tulevan pelkästään videopätkiä, joissa kyseinen tapahtuma on.
Jep
19/11/2015
Jep, jos kerran jollain suorituksella myydään klikki-linkkiä, tulisi se tarjota aikaleimalinkillä.
Vormiston Rami
20/11/2015
Komp edellisille. Tulee petetty olo, kun ajattelee nopeasti katsovansa vain hehkutetun suorituksen, mutta käykin ilmi, että se pitäisi itse seuloa koosteesta, joka saattaa toisinaan olla liki kymmenminuuttinen.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.