Divarit

Video: Näin katkesi SB Vaasan kahdeksan ottelun tappioputki

16.11.
2015
0 Kommenttia
1
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

SB Vaasa ja KeLy mittelivät paremmuudesta lauantaina Vaasassa. Kotijoukkue oli ottelussa parempi lukemin 6-2.

SB Vaasan tehomaakareita olivat 1+1 tehtaillut Niko Mäkelä sekä kaksi maalisyöttöä kerännyt Pekka Kontturi. KeLy:n Jesse Kamula torjui kaikkiaan 28 laukausta. Voitto oli SB Vaasan ensimmäinen tämän kauden miesten Divarissa. Sarjan ennakkosuosikkeihin kuulunut joukkue kerkesi häviämään kahdeksan ottelua ennen kuin ensimmäinen voitto irtosi. SB Vaasa voitti viikonloppuna lopulta kaksi ottelua ja nousi sijalla 12. KeLy on sijalla 11.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.