Video: Näin maailman paras seurajoukkue liikuttelee palloa – kuin Barcelona jalkapallossa

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Falun on todistetusti tällä hetkellä maailman kovin seurajoukkue salibandyssa. Varsinkin ykkösvitjan Rasmus Enström, Alexander Galante Carlström, Jonas Adriansson, Thomas Holmgren ja Emil Johansson tarjoilevat yleisölle ajoittain silmiä hiveleviä syöttökuvioita.

Alla olevalla pätkällä viisikko liikuttelee palloa taidokkaasti yli puoli minuuttia. Pitkä hyökkäys päättyy lopulta laukaukseen, mutta ei tällä kertaa livahda sisään. Onnistuneita perättäisiä syöttöjä oli kaikkiaan 20.

Innebandymagazinet vertasikin artikkelissaan Falunin peliä jalkapallomaailman tähtisikermään FC Barcelonaan. Falunin ja Dalenin välinen ottelu päättyi viimeksi mainitun 6-4 -voittoon.

4 comments

  1. Ojala samaa mieltä! Olisi voinut kirjoittaa vaikka Falunin uber hienoista pelipaidoista. Toki parhaimmillaan Falunin pelissä on yhtäläisyyksiä Blaucranan kanssa.

  2. Junnu #8:lle. Ojalan viestin kritiikki on ihan oikeutettua ja oman mielipiteensä saa ilmaista jatkossakin. On sitten taas toinen asia, että tarvitseeko siinä samassa haukkua toimitusta ”spedeiksi” tämän asian takia? Pyrimme pitämään keskustelun näiltä osin asiallisena.