Video: Näin sarjanousijajoukkue kukisti Suomen mestarit

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

M-Team julkaisi tänään Youtube-tilillään viime viikon lauantaina pelatun SPV-M-Team -ottelun maalikoosteen. Kamppailu päättyi vieraiden 5-7 -yllätysvoittoon.

M-Teamin pistesankareita olivat hattutempun iskenyt Riku Reunamäki sekä kolme näyttävää maalisyöttöä tarjoillut Markus Piittisjärvi. Maalivahti Petri Lesch venyi 28 laukauksen tielle. SPV:n tehomies oli kolme maalisyöttöä tarjoillut Sami Koski.

M-Team on parantanut otteitaan vaikean alkukauden jälkeen. Kolmesta viimeisestä ottelusta se on kerännyt viisi pistettä ja on nyt sijalla 11. SPV:n alkukausi on ollut nihkeä ja se hävisi viime viikonloppuna molemmat ottelunsa. Hallitseva Suomen mestari on nyt sarjataulukon kahdeksantena.

7 comments

  1. Mun mielestä Reunamäki voitais ottaa mukaan maajoukkuerinkiin. Kovemmassa joukkueessa olisi liigan parhaita hyökkääjiä.

  2. M-Team nro 26 Aake Eronen sinne majuun. Yksi kovimmista viimeistelijöistä liigassa!

  3. Mun mielestä tosta jengistä ei vois ottaa ketään maajoukkuerinkiin. Kovemmissa joukkueissa noi jätkät ois kolmosessa karvaamassa tai istumassa viltin alla.

  4. Täältäkin päin katsottuna Reunamäki on kyllä aika kova luu + joukkueensa sielu.

  5. M-team on kyllä oikeasti kova joukkue. Joku täällä aiemmin mainitsi, että saavat muutaman pisteen kauden aikana mutta siinä se. Jo alkukaudesta Tampereella Kooveeta vastaan voitto oli lähellä, ja mielestäni olivat kentällä parempi joukkue. Pirteä porukka, ja ihan liigatasoa ovat!

  6. Eiköhän Reunamäki pääse maajoukkueeseen jahka kasvupyrähdys koittaa 🙂