Liigat

Video: Näin sarjanousijajoukkue kukisti Suomen mestarit

19.11.
2015
7 Kommenttia
3
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

M-Team julkaisi tänään Youtube-tilillään viime viikon lauantaina pelatun SPV-M-Team -ottelun maalikoosteen. Kamppailu päättyi vieraiden 5-7 -yllätysvoittoon.

M-Teamin pistesankareita olivat hattutempun iskenyt Riku Reunamäki sekä kolme näyttävää maalisyöttöä tarjoillut Markus Piittisjärvi. Maalivahti Petri Lesch venyi 28 laukauksen tielle. SPV:n tehomies oli kolme maalisyöttöä tarjoillut Sami Koski.

M-Team on parantanut otteitaan vaikean alkukauden jälkeen. Kolmesta viimeisestä ottelusta se on kerännyt viisi pistettä ja on nyt sijalla 11. SPV:n alkukausi on ollut nihkeä ja se hävisi viime viikonloppuna molemmat ottelunsa. Hallitseva Suomen mestari on nyt sarjataulukon kahdeksantena.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Riku fanclub
19/11/2015
Mun mielestä Reunamäki voitais ottaa mukaan maajoukkuerinkiin. Kovemmassa joukkueessa olisi liigan parhaita hyökkääjiä.
MUFA
19/11/2015
M-Team nro 26 Aake Eronen sinne majuun. Yksi kovimmista viimeistelijöistä liigassa!
46
19/11/2015
Tuo 4-7 maali kertoo SPV:n tilanteesta aika paljon..
Tipu
19/11/2015
Mun mielestä tosta jengistä ei vois ottaa ketään maajoukkuerinkiin. Kovemmissa joukkueissa noi jätkät ois kolmosessa karvaamassa tai istumassa viltin alla.
Fani, Loviisa
19/11/2015
Täältäkin päin katsottuna Reunamäki on kyllä aika kova luu + joukkueensa sielu.
Liiga-Team
20/11/2015
M-team on kyllä oikeasti kova joukkue. Joku täällä aiemmin mainitsi, että saavat muutaman pisteen kauden aikana mutta siinä se. Jo alkukaudesta Tampereella Kooveeta vastaan voitto oli lähellä, ja mielestäni olivat kentällä parempi joukkue. Pirteä porukka, ja ihan liigatasoa ovat!
Kommentoija
20/11/2015
Eiköhän Reunamäki pääse maajoukkueeseen jahka kasvupyrähdys koittaa :)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.