Liigat

Video: Nakkisormet liekeissä kotikentällään – kolmen viimeisen kotiottelun maaliero 33-6

02.11.
2015
0 Kommenttia
3
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Lappeenrannan NST ja Erä III mittelivät paremmuudesta naisten Salibandyliigassa lauantaina. Kotijoukkue NST vei voiton ottelusta lukemin 10-3.

NST:n tehopelaaja oli neljä maalia iskenyt Anu Ruokonen. Ella-Mari Kettunen syötti kolme osumaa ja Heli Suoreijus iskit tehot 1+2. NST johtaa naisten Salibandyliigaa. Joukkue on hävinnyt tällä kaudella ainoastaan yhden ottelun ja kotikentällään NST on voittanut kaikki ottelut. Erä III on sarjataulukon kahdeksantena.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.