Liigat

Video: NST-pelaaja ajettiin suihkuun päähän kohdistuneesta kontaktista

28.11.
2015
2 Kommenttia
2
Liigat
”Julle” Sumén näki perjantaina punaista. Vaikka ulosajoon johtanut kontakti ei ollut kova, niin tuomio noudatti aiemmin tällä kaudella nähtyjä linjauksia. Arkistokuva: Markku Taurama / mt-kuva.net

”Julle” Sumén (oik.) näki perjantaina punaista. Vaikka ulosajoon johtanut kontakti ei ollut kova, niin tuomio noudatti aiemmin tällä kaudella nähtyjä linjauksia. Arkistokuva: Markku Taurama / mt-kuva.net

Lappeenrannan NST ja Westend Indians kohtasivat perjantaina miesten Salibandyliigassa. Indians nappasi kamppailuista maukkaat vieraspisteet voittolukemin 6–2. Ottelun maalikooste on nyt katsottavissa.

Espoolaisten voiton avainmiehiä olivat kaksi maalia mieheen iskeneet Ville Kangasmäki (2+1) ja Eino Pesu (2+0). Mukavasti taustatukea antoi myös varsin komean rankkarin kiepauttanut puolustaja Tuomas Mustonen (1+2)

Ottelun puhutuin tilanne nähtiin toisessa erässä, kun kotijoukkueen Jouko Sumén ajettiin suihkuun päähän kohdistuneesta kontaktista. Kotiyleisö kohahti, kun erotuomari kaivoi taskustaan punaisen kortin. 5+20 minuutin rangaistuksen syyksi kirjattiin väkivaltaisuus. Maalien lisäksi punaiseen korttiin johtanut tilanne on katsottavissa alla olevalta videolta.

Linkit:
Ottelun tilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
nst
29/11/2015
Päivän selvä punanen, uusilla tulkinnoilla jotka tälle kaudelle tulleet.
Meillä jokaisella on vaan yksi pää ja tällä säännöllä sitä pyritään suojelemaan!
Hyvä sääntö.
Markkinoija
29/11/2015
Selvä kortin paikka. Tuomari hyvin sijoittuneena ja sumen nostaa hartiaavastustajan päätä kohden.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.