”Julle” Sumén näki perjantaina punaista. Vaikka ulosajoon johtanut kontakti ei ollut kova, niin tuomio noudatti aiemmin tällä kaudella nähtyjä linjauksia. Arkistokuva: Markku Taurama / mt-kuva.net

”Julle” Sumén (oik.) näki perjantaina punaista. Vaikka ulosajoon johtanut kontakti ei ollut kova, niin tuomio noudatti aiemmin tällä kaudella nähtyjä linjauksia. Arkistokuva: Markku Taurama / mt-kuva.net

Lappeenrannan NST ja Westend Indians kohtasivat perjantaina miesten Salibandyliigassa. Indians nappasi kamppailuista maukkaat vieraspisteet voittolukemin 6–2. Ottelun maalikooste on nyt katsottavissa.

Espoolaisten voiton avainmiehiä olivat kaksi maalia mieheen iskeneet Ville Kangasmäki (2+1) ja Eino Pesu (2+0). Mukavasti taustatukea antoi myös varsin komean rankkarin kiepauttanut puolustaja Tuomas Mustonen (1+2)

Ottelun puhutuin tilanne nähtiin toisessa erässä, kun kotijoukkueen Jouko Sumén ajettiin suihkuun päähän kohdistuneesta kontaktista. Kotiyleisö kohahti, kun erotuomari kaivoi taskustaan punaisen kortin. 5+20 minuutin rangaistuksen syyksi kirjattiin väkivaltaisuus. Maalien lisäksi punaiseen korttiin johtanut tilanne on katsottavissa alla olevalta videolta.