Video: Mestarien synkkä viikko ”huipentui” Oulun juhlaotteluun

Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Kuva: Kuvakaappaus videolta.
Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Oulun Luistinseura juhlisti sunnuntaina seuran 135-vuotista taivalta voittamalla hallitsevan Salibandyliigan Suomen mestarin, Seinäjoen Peliveljet. Voittonumerot kirjattiin kotijoukkueen hyväksi 9–7. Ottelun sankariksi nousi neljä maalia iskenyt OLS-hyökkääjä Petri Niemelä.

Viime kaudella Niemelä oli joukkueensa toiseksi tehokkain pistemies. Tehoja syntyi runkosarjan aikana 35 (21+14) tehopistettä. Kuluvan kauden alku on ollut huomattavasti vaikeampi Niemelälle, sillä ennen SPV-ottelua saldona oli ainoastaan kolme tehtyä maalia. Sunnuntain kamppailusta päätellen vire on hyvää vauhtia kuitenkin löytymässä.

SPV:lle viime viikko oli poikkeuksellisen synkkä. OLS-tappio oli SPV:lle peräti kolmas häviö samalla viikolla. Alkuviikosta Happee lähetti seinäjokiset laulukuoroon Suomen cupissa ja lauantaina sarjanousija M-Team nitisti SPV:n vieraissa liigaottelussa.

Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

4 comments

  1. Olisko Kohos Mikan paikka vaikka 2 kentässä pakkina, missä vähän nopeampia pelaajia paikkaamaan… Peliälyltään vielä huippu, mutta jalka ei vain meinaa riittää. Pääsis Holopainenkin takaisin sinne mihin kuuluu, eli Hakosen viekkuun ja Kosken kentän taakse 🙂

  2. Olipas tosi hyvä kooste. Näytettiin myös muitakin tilanteita kuin pelkkiä maaleja ja kotijoukkueen läpyläpyläpyä vaihtoaition edessä.
    Tätä mä haluan 😉

  3. Oli kyllä hyvä kooste, propsit siitä tekijälle! Lauantain koostetta Seinäjoelta varmaan on turha odotella koskaan julki ^^

  4. SPV:n ykköselle näyttäisi tulevan miinuksia. Ilmeisesti ovat vielä plussan puolella tällä kaudella? Tunnelmaa ja jännittäviä tilanteita pelissä näytti olevan. Mikko Kohoselta löytty aina aikaa ja halua nimmarien pyytäjille. Hänestä voisivat ottaa mallia muutkin pelimiehet.