Liigat

Video: Mestarien synkkä viikko ”huipentui” Oulun juhlaotteluun

17.11.
2015
4 Kommenttia
5
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Oulun Luistinseura juhlisti sunnuntaina seuran 135-vuotista taivalta voittamalla hallitsevan Salibandyliigan Suomen mestarin, Seinäjoen Peliveljet. Voittonumerot kirjattiin kotijoukkueen hyväksi 9–7. Ottelun sankariksi nousi neljä maalia iskenyt OLS-hyökkääjä Petri Niemelä.

Viime kaudella Niemelä oli joukkueensa toiseksi tehokkain pistemies. Tehoja syntyi runkosarjan aikana 35 (21+14) tehopistettä. Kuluvan kauden alku on ollut huomattavasti vaikeampi Niemelälle, sillä ennen SPV-ottelua saldona oli ainoastaan kolme tehtyä maalia. Sunnuntain kamppailusta päätellen vire on hyvää vauhtia kuitenkin löytymässä.

SPV:lle viime viikko oli poikkeuksellisen synkkä. OLS-tappio oli SPV:lle peräti kolmas häviö samalla viikolla. Alkuviikosta Happee lähetti seinäjokiset laulukuoroon Suomen cupissa ja lauantaina sarjanousija M-Team nitisti SPV:n vieraissa liigaottelussa.

Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Ivanhoe the Knight
17/11/2015
Olisko Kohos Mikan paikka vaikka 2 kentässä pakkina, missä vähän nopeampia pelaajia paikkaamaan... Peliälyltään vielä huippu, mutta jalka ei vain meinaa riittää. Pääsis Holopainenkin takaisin sinne mihin kuuluu, eli Hakosen viekkuun ja Kosken kentän taakse :)
Seponseppo
17/11/2015
Olipas tosi hyvä kooste. Näytettiin myös muitakin tilanteita kuin pelkkiä maaleja ja kotijoukkueen läpyläpyläpyä vaihtoaition edessä.
Tätä mä haluan ;)
watcher
17/11/2015
Oli kyllä hyvä kooste, propsit siitä tekijälle! Lauantain koostetta Seinäjoelta varmaan on turha odotella koskaan julki ^^
Reinaldo
18/11/2015
SPV:n ykköselle näyttäisi tulevan miinuksia. Ilmeisesti ovat vielä plussan puolella tällä kaudella? Tunnelmaa ja jännittäviä tilanteita pelissä näytti olevan. Mikko Kohoselta löytty aina aikaa ja halua nimmarien pyytäjille. Hänestä voisivat ottaa mallia muutkin pelimiehet.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.