Liigat

Video: Pasilassa päädyttiin pistejakoon lauantaina – Rikala 2+1, Kangasmäki 2+1

02.11.
2015
0 Kommenttia
2
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

M-Team ja Indians kohtasivat lauantaina miesten Salibandyliigassa. Ottelu päättyi 7-7-tasatulokseen.

M-Teamin pistenikkari oli 2+1 iskenyt Visa Rikala. Mikko Malinen osui kahdesti ja Riku Reunamäki sekä Markus Piittisjärvi tarjoilivat kaksi maalisyöttöä. Indiansin tehomies oli 2+1 tehtaillut Ville Kangasmäki. Tuomas Mustonen ja Valtteri Kainulainen tekivät pisteet 1+1 ja Teemu Venäläinen syötti kaksi osumaa. Indians on sarjataulukon kymmenentenä. M-Team löytyy sijalta 12.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.