Liigat

Video: Rankkaritaiteilija jatkoi maalivahtien nöyryyttämistä

17.11.
2015
4 Kommenttia
7
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

TPS nappasi tärkeät pisteet sunnuntaina, kun se kaatoi Viikingit Pasilassa lukemin 3-8. Vieraiden Sami Tuominen iski ottelussa hattutempun.

Vahvassa vireessä oleva Jaakko Hautamäki taiteili tehopisteet 1+2 ja veivaili erittäin näyttävän rankkariosuman. Hautamäki säväytti rankkaritaidoillaan myös TPS:n edellisessä ottelussa Oilersia vastaan. TPS saa kiittää voitosta myös Pyry Luukkosta, joka venyi 23 torjuntaan maalillaan. Viikinkien tehopelaaja oli kahdesti osunut Miko Kailiala. Mikael Järvi syötti kaksi maalia.

TPS on sarjataulukon kuudentena. Viikingit sen sijaan kaksi pykälää ylempänä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
HAGALAGA
18/11/2015
taakse päin meni muuten hyvä rankku.
Jorma
18/11/2015
En sano mitään varmaksi ennen kuin saan nähdä Lötjösen vedenpitävän ruututaulukko videon tilanteesta, mutta pallon eteenpäin menevä liike tosiaan taitaa pysähtyä juuri ennen maalivahdin aluetta.
PAH
18/11/2015
Nyt näätte kyllä omianne. Ottakaa huomioon kameran kuvakulma. Pallon liike eteenpäin ei pysähdy missään vaiheessa. Ton kun olisi hylännyt niin johan olis pääkallo repinyt otsikoita oikeusmurhasta.
Keijo
18/11/2015
Nettitrollit täällä taas huutaavat kilpaa pallon taaksepäin menemisestä. Eiköhän tuomari ollut paremmassa asemassa näkemään tilanteen, kuin videon katselijat? Mielellään olisi rankkarin katsonut samasta kuvakulmasta kuin pelitilanteetkin. Miksiköhän Viikkarit näin editoi? Myöskin melko rasittavaa näyttää aina nuo hidastukset maalien jälkeen. Jos jokin tilanne jää askarruttamaan, kyllä kyseisen kohdan voi itsekin kelata ja pausetella.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.