Video: Rankkaritaiteilija jatkoi maalivahtien nöyryyttämistä

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

TPS nappasi tärkeät pisteet sunnuntaina, kun se kaatoi Viikingit Pasilassa lukemin 3-8. Vieraiden Sami Tuominen iski ottelussa hattutempun.

Vahvassa vireessä oleva Jaakko Hautamäki taiteili tehopisteet 1+2 ja veivaili erittäin näyttävän rankkariosuman. Hautamäki säväytti rankkaritaidoillaan myös TPS:n edellisessä ottelussa Oilersia vastaan. TPS saa kiittää voitosta myös Pyry Luukkosta, joka venyi 23 torjuntaan maalillaan. Viikinkien tehopelaaja oli kahdesti osunut Miko Kailiala. Mikael Järvi syötti kaksi maalia.

TPS on sarjataulukon kuudentena. Viikingit sen sijaan kaksi pykälää ylempänä.

Ottelutilastot

4 comments

  1. En sano mitään varmaksi ennen kuin saan nähdä Lötjösen vedenpitävän ruututaulukko videon tilanteesta, mutta pallon eteenpäin menevä liike tosiaan taitaa pysähtyä juuri ennen maalivahdin aluetta.

  2. Nyt näätte kyllä omianne. Ottakaa huomioon kameran kuvakulma. Pallon liike eteenpäin ei pysähdy missään vaiheessa. Ton kun olisi hylännyt niin johan olis pääkallo repinyt otsikoita oikeusmurhasta.

  3. Nettitrollit täällä taas huutaavat kilpaa pallon taaksepäin menemisestä. Eiköhän tuomari ollut paremmassa asemassa näkemään tilanteen, kuin videon katselijat? Mielellään olisi rankkarin katsonut samasta kuvakulmasta kuin pelitilanteetkin. Miksiköhän Viikkarit näin editoi? Myöskin melko rasittavaa näyttää aina nuo hidastukset maalien jälkeen. Jos jokin tilanne jää askarruttamaan, kyllä kyseisen kohdan voi itsekin kelata ja pausetella.