Ulkomaat

Video: Roger Federerillä yllättävä lajiviehtymys – ”Pidän salibandysta kovasti”

17.11.
2015
3 Kommenttia
16
Ulkomaat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Viime viikolla oteltiin Jarkko Niemisen mittavan tennisuran viimeinen ammattilaiskoitos, kun Nieminen kohtasi Roger Federerin Hartwall Arenalla. Federeriä pidetään kaikkien aikojen parhaana tennispelaajana.

Virallista ottelua ennen nähtiin myös leikkimielisempi nelinpeliottelu. Siinä Nieminen ja Teemu Selänne kohtasivat Federerin ja Peter Forsbergin.

Alla olevalta videolta kohdasta 3.10 eteenpäin nähdään kuinka Forsberg, Federer ja Selänne valmistautuvat otteluun pallottelemalla pukukopissa. Federer ottaa tilanteessa esille varsin yllättävän keskustelunaiheen Forsbergin kanssa.

– Pidätkö salibandyn pelaamisesta, Federer kysyy.

– Toki. Pelaan sitä muutaman kerran viikossa, Forsberg vastaa.

– Onko se ”innebandy” ruotsiksi?

– Kyllä.

– Pidän siitä lajista kovasti, sanoo Federer lopuksi.

Knoppi: Videon Jarkko Niemisen Hartwall Arena -tapahtumasta on kuvannut ja leikannut Janne Makkonen, joka pelaa Salibandyliigaa M-Teamin riveissä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
keke
17/11/2015
Sähly mainittu, torilla tavataan!
kuoma
17/11/2015
"Pidän lajista kovasti, lajin helppous viehättää" : )
S7
17/11/2015
Mikä miinus se on, jos laji on helppo? Tää ei aukee mulle. Silloinhan lajissa on löydetty jotain tärkeää, jos se on helppoa...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.