Ulkomaat

Video: Ruotsin liigan nuorin avasi maalitilinsä

17.11.
2015
0 Kommenttia
1
Ulkomaat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Falunin ja Siriuksen välisessä sunnuntaisessa Superliigan kohtaamisessa mätettiin maaleja oikein urakalla, kun Falun nappasi voiton lukemin 8-11.

Sarjan tämän hetken nuorin pelaaja on Siriuksen Mattias Jansson, joka onnistui ensi kertaa maalinteossa juuri Falunia vastaan. Vasta 17-vuotias Jansson iski 6-10-kavennusmaalin Billy Nilssonin syötöstä. Ottelun tehokkain pelaaja oli 3+2 tehtaillut Alexander Galante Carlström.

Ottelun maalikooste:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.