Divarit

Video: Saaristo osui puolen kentän takaa – Blue Fox porskuttaa Divarin sarjakärjessä

16.11.
2015
0 Kommenttia
2
Divarit
Tero Saariston (#97) laukaus yllätti Niko Nordströmin puolen kentän takaa. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Tero Saariston (#97) laukaus yllätti Niko Nordströmin puolen kentän takaa. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Blue Fox on menestynyt tällä kaudella yli odotusten miesten Divarissa. 12 ottelustaan se on voittanut 10 ja johtaa sarjaa tällä hetkellä. Eilen kaatui Loviisan Tor vieraissa jatkoajalla luvuin 4-3.

Avauserän jälkeen Tor johti Tommi Taimiston ja Jonas Hällforsin maaleilla, mutta toisessa erässä Tero Saariston kaukaa lähtenyt kuti ja nuoren Didrik Lillasin kaksi osumaa toivat ”siniketut” rinnalle ja ohi. Jere Jokinen tasoitti kolmannessa erässä, mutta Anton Kallvik nousi jatkoajalla ottelun sankariksi sutaistuaan maalin edestä irtopallon ohi Tor-vahti Niko Nordströmin.

Foxin puolelta kahteen tehopisteeseen ylsivät siis kahdesti osunut Lillas ja hänen maaleistaan kummankin syöttänyt Timo Salo. Torin kokeneet Andreas Hietala (0+2) ja Jonas Hällfors (1+1) keräsivät niin ikään kaksi tehopistettä. Torin maalilla Nordström torjui 25 kertaa ja Blue Fox-veräjänvartija Mikael Enlunda nappasi 26 koppia.

Blue Fox siis jatkaa sarjan piikissä ja Loviisa majailee tällä hetkellä sarjassa kahdeksantena.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.