Video: Salibandytähti vastaan maajoukkuejalkapalloilija – kumpi vie rankkariherruuden?

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Salibändäreiden kolmas jakso on nyt eetterissä. Asser Jääskeläisen, Jani Kukkolan ja Juha Kivilehdon vieraana on tällä viikolla Helsingborgs IF:n riveissä pelaava maajoukkuejalkapalloilija Jere Uronen.

Jaksossa nähdään Kivilehdon ja Urosen välinen rankkarikilpailu sekä jalkapallon että salibandyn saralla. Panoksena on molempien herrojen yhden kuukauden ansiot. Tapojensa mukaisesti salibändärit myös piinaavat vierasta kiperillä kysymyksillä. Samalla selviää kuka on Urosen lempipelaaja salibandyn saralla ja mitä salibandyjoukkuetta mies kannattaa.

Aikaisemmat jaksot:
Video: Salibändärien piinapenkissä Tuukka Kiviranta
Viikon kuumin puheenaihe vihdoin katsottavissa – tässä on huippupelaajien tekemän makasiiniohjelman avausjakso

17 comments

  1. Aikamoista puuhastelua tää poikien videotouhu. Idea loistava, mut toteutus nolla. Ajoittain pitkästyttävää katseltavaa..

  2. Maken kanssa samoilla linjoilla. Aikaisemmat osat ovat olleet parempia, sillä niissä on tuntunut olevan edes jonkinlainen käsikirjoitus mukana ja jakso on vedetty läpi suunnitellusti. Nyt klippi oli 20 minuutin ajan tehtyjä kehnoja rankkareita.. Häiritsevää oli myös tuo kameran heiluminen, eikö olisi mahdollista löytää jotain kameraa, jossa olisi kuvanvakain?

    Yleisesti on ihan virkistävää että joku edes viitsii tämmöisiä tehdä. Jatkossa vain olisi kiva jos laatuun panostettaisiin hieman enemmän, jolloin salibändäreiden suosiokin voisi olla hieman korkeampi! Pitää kuitenkin muistaa, että pojat tekevät tätä ihan vapaaehtoisesti, joten propsit siitä

  3. Täytyy valitettavasti olla edellisten kanssa samaa mieltä siinä, että vaikka minä näinkin pitkiä ja heiluvia videoita jaksan katsoa, varsinkin kun Jerekin minua aivan erityisesti kiinnostaa, niin olisi suuren yleisön kannalta järkevää vähän tiivistää ja vakauttaa.

    Videon keskeisin sisältö on helppo tiivistää: Turku on kaupungeista ykkönen, TPS Salibandy säbäjengeistä ja Tino Salminen säbäpelaajista. #hymiö

  4. Täytyy valitettavasti olla edellisten kanssa samaa mieltä siinä, että vaikka minä näinkin pitkiä ja heiluvia videoita jaksan katsoa, varsinkin kun Jerekin minua aivan erityisesti kiinnostaa, niin olisi suuren yleisön kannalta järkevää vähän tiivistää ja vakauttaa.

    Videon keskeisin sisältö on helppo tiivistää: Turku on kaupungeista ykkönen, TPS Salibandy säbäjengeistä ja Tino Salminen säbäpelaajista. #hymiö

    Mutta kaverit on pelureita, ja se tekee heidän videoistaankin toki jo sinänsä kiinnostavia. Peukkua yhä täältä ja tsemppiä ennen kaikkea peleihin!

  5. Itse kyllä pidin tästä jaksosta eniten kaikista. No joo kamera vähän heiluu mutta sisältö oli mielestäni loistava. Sai nauraa välillä vatsa kipeänä. Ja salibändärit tekevät hyvää työtä myös salibandyn näkyvyyden auttamiseksi. 🙂

  6. Uronen vaikutti hyvältä tyypiltä, mutta miksi jalkkispelaaja nostetaan valokeilaan?

  7. Jalusta on se helpoin tapa vakauttaa ja tämmöisiin riittäis joku ihan halpa, ei maksa paljoa, mutta näkyy tuloksessa…

  8. Hyvää settiä! Tätähän tämä some-juttu nykyään on. Pilke silmäkulmassa tehdään ja jätetään turha hifistely muille lajiniiloille.

  9. Hyvä että kundit jaksavat tehdä näitä hauskoja juttuja säbästä, hyviä tyyppejä kaikki ja kiva kuulla/ nähdä mitä lahden toisella puolella tapahtuu.
    Of topic mutta liitto voisi olla aktiivisempi maajoukkueen suhteen. Aika harva tietää että maajoukkue pelaa huipputurnausta tulevana viikonloppuna Tsekeissä.
    Vastaava turnaus on nyt kiekossa, ja kaikki mediat täynnä Karjalaturnauksen ennakkoja. Jos salibandy saisi edes 10% tästä huomiosta niin oltaisiin ihan eritasolla.
    Töitä sekin vaatii ja onhan salibändyyn palkattu viestinnän ammattilaisia eli ei muuta kun hommiin vai jatketaanko samalla vaatimattomalla tyylillä?

  10. Joo-o kundit ihan hyvä yritys, mut toi ei nyt vaan toimi. Ei sitten ollenkaan, pakko antaa risuja. Vähän joka saralla olis nyt skarppaamisen paikka. Teil on palikat tehdä jotain ainutlaatuista ja erilaista, mitä muut ei viel oo tehny, mut pikkasen hiomista viel kässärin ja toteutuksen kanssa tää vaatii.

  11. Kyllähän näitäkin katselee, mutta joutuu tietty komppaamaan ylle kirjoittaneita. Jos tarkoitus on kuvailla omaan arkistoon muistoja tai pelkästään kavereilla/todella hc sählykuluttajille, niin mikäs tässä. Mutta suomen isoimpaan sählymediaan julkaistavaksi… kyllä mäkin toivoisin pientä laadullista skarppaamista. Nostais nautittavuuden ihan eri universumiin todella pienellä vaivalla.

    Jos ei pojilta itseltään löydy tuohon konsteja, niin luulisin että löytyy edes joku kaveri tiimiin mukaan joka koostaisi vähän nautittavammat pätkät ja/tai ohjeistaisi hieman. Ja mistään hifistähän siis todellakaan ei vielä puhuta, perus kännykamerallakin saa aika maistuvia pätkiä aikaan kun vähän hahmottelee etukäteen, pikkusen tukee kameraa, miettii äänet edes sinnepäin ja valkkaa myös luurin, jonka objektiivi ei ole sumussa/pölyssä. Ja tärkein, leikkaa rainan tiiviiksi, ja senkin jälkeen vielä osan pois.

    Sorry. Tuntuu naurettavalta kritisoida kun joku tekee rohkeesti matskua jota tää laji just tarvitseekin. Mutta koittakaa ottaa rakentavana, jos tän luette.

  12. Katoin tosta pätkästä, että jätkillähän on jalusta, niin miksi kuvataan käsivaralta? Rankut ois saanut paremmin ja kaiken paremmin jalustalla = siinnä on se kahva mistä kääntyy:-). Eli jos bändärit lukee, niin jatkossa ei yhtään käsivaralla? Jooko? Ja kuten ylemmät, tiiviimmäksi näitä juttuja ja kyllä jotain pikkukäsistä, ettei vaan ihan tsäkällä vedetä… Ideana kyllä hyvä ja ihan ok settiä toi Urosen haastis…

  13. JZ:lle: Siis ei nyt todellakaan millään kännykkäkameralla kannata alkaa pipetöimään 😀 Aika taikuri saa olla, jotta niistä videoista saisi kelpoisia. Ehdottaisin että salibändärit hommaisi erillisen kameramiehen tiimin ulkopuolelta, se olis kaikkein fiksuin ratkaisu. Asiantunteva kaveri, joka voisi koostaa nämä videotkin enemmän dokumentin muotoon niin johan alkaisi olla ammattimaista touhua. Luulisi ystäväpiiristä löytynevän joku alaa opiskellut dokumentaristikuvaaja. Mutta jatkakaa ihmeessä!

  14. No riippuu tietenkin täysin siitä mitä kukin tarkoittaa ”kelpoisella”. Kyllä paremman pään älyluureilla saa kuitenkin nykyään ihan passelia hd-kuvaa, editoitavaksi raaka-aineeksi, kunhan realiteetit pysyy vähän mukana kuvaamisessa.

    Toki joku järjestelmäkamera isolla objektiivilla olis parempi, ja oikea videokamera vielä parempi, ja erillinen kuvaaja vielä parempi, mutta siinä taidettiinkin jossain kohtaa mennä sen mielekkään panostamisenkin rajan yli niin että heilahti…

  15. Ei tohon oikeesti mitään kuvaajia ja rahaa tarvii laittaa, että saa tähän tarkoitukseen riittävää matskua! Jos nyt lähetään jo siitä, että matsku julkaistaan vaan youtubessa, sehän itsessään jo pakkaa tiedostoja. Sinällään mitä lisäarvoa antaa ammattilainen, suhteessa siihen kuinka paljon tähän on pojille annettu rahaa tms. käytettäväksi? Arvaamalla heitän, että realiteetit eivät mahdollista ammattijätkää, tämän sanon ihan sillä mitä ite vähän tiedän ammattilaisten palkoista, etenkin editointi maksaa enempi kuin näkkäri:-D

  16. Tai no siis, tarkennetaan nyt sen verran, että kuten sanoin jos jätkillä olisi YSTÄVÄpiirissä kameramies, niin tuolloin ei välttämättä tarvisi maksaa niin huikeita palkkioita. Joku jolla on samanlaista paloa toteuttaa itseään. Siinä saisi editoija/kuvaajakin nimeään tunnetuksi, kun videon loppuun lisäisi, kuka taideteoksen on luonut.