Maajoukkueet

Video: Suomen maajoukkuetähden niskalenkki liikaa – aiheutti ison kahakan

13.11.
2015
3 Kommenttia
3
Maajoukkueet
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Helsingborg ja Storvreta kohtasivat torstai-iltana salibandyn merkeissä Ruotsin Superliigassa. Kotijoukkue Helsingborg oli ottelussa parempi lukemin 9-5.

Helsingborgin teholinkoja olivat 2+2 tehtailleet Hampus Dargren sekä Daniel Johnsson. Suomalaispuolustaja Juha Kivilehto iski tehopisteet 1+2. Mika Moilanen ja Jani Kukkola syöttivät maalin mieheen.

Varsinkin Kivilehdon kannalta onnistumiset tulivat kreivin aikaan. Maajoukkuepuolustajalla oli kasassa ainoastaan yksi syöttöpiste ennen Storvreta-kamppailua. Helsingborgin alkukausi on ollut vaikea ja suomalaisvahvistusten otteita on arvosteltu. Esimerkiksi tällä viikolla tässä Aftonbladetin artikkelissa.

Storvreta on tällä hetkellä Superliigan neljäntenä. Helsingborg nousi yhdeksänneksi.

Ottelussa nähtiin myös yksi varsin näyttävä kamppailutilanne. Suomalaissentteri Kukkola ja Storvretan Wiktor Blad väänsivät kuten alla olevalta Innebandymagazinetin videolta on nähtävissä. Lopuksi Kukkola heitti Bladin niskalenkillä laidan yli. Kyseiset pelaajat saivat tilanteesta kahden minuutin rangaistukset. Storvretan Nicklas Paulsson nappasi itselleen jälkipelistä vielä viiden minuutin rangaistuksen.

Kukkolan vääntötilanne:

Ottelun maalikooste:

Artikkelia korjattu 13.11. klo 12.47. Kukkola väänsi Bladin kanssa. Ei Paulssonin, kuten alkuperäisessä artikkelissa luki.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Bambou
13/11/2015
Paulsson taitaa kumminkin olla tuo Storvretan pelaaja jokaa ajaa tilanteen jälkeen Kukkolaan päin pläsiä. Wiktor Blad on tuo kenen kanssa Kukkola vääntää ja ne sai molemmat kiinnipitämisestä jäähyn. Paulsson sai kovasta pelistä vitosen. Näin ainakin tulkitsin videosta ja tilastoista.
Joel Siltanen
13/11/2015
Hyvin huomioitu. Artikkelia on nyt muokattu. Täällä käsi pystyyn virheen merkiksi.
S7
15/11/2015
Ruotsissa selviää kakkosella ja meillä ois varmaan tosta 1-3peliä pannaa, jälki pelaaja lentänyt suoraan suihkuun. Tosiaan Kettusta helppo arvostella, mutta totta se puhuu, jos oikeesti dumari linja on näin eroavainen. Ei sillä kyllähän tosta ois Kukkolalle pitänyt kortti antaa, ei tää mitään pystypainia oo:-D

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.