Video: Taidokas veivirankkari ei jättänyt maalivahdille mahdollisuuksia

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

TPS ja Oilers taistelivat sarjapisteistä maanantaina Turussa. Vierasjoukkue Oilers vei voiton vahvan kolmannen erän myötä lukemin 4-8.

Oilersin pistenikkari oli 1+2 iskenyt Casper Pfitzner. Perttu Pajukoski ja Oliver Wardi osuivat kahdesti, Patrick Wardi tehtaili 1+1 ja Markus Bollström syötti kaksi maalia. TPS:n Jaakko Hautamäki jatkoi vahvaa virettään kahden maalin ja yhden syötön merkeissä. Erityisesti Hautamäen rankkarimaali oli varsin näyttävä suoritus. Sami Tuominen iski tehot 1+1. Maininnan ansaitsee myös maalivahti Pyry Luukkonen, joka torjui 27 laukausta ja syötti yhden maalin.

Oilers porskuttaa tällä hetkellä kuuden ottelun voittoputkessa ja on noussut jo sarjan kolmannelle sijalle. TPS on sarjataulukon seitsemäntenä.

6 comments

  1. Tps:n pelaaja tekee hienon rankkarimaalin niin joukkukavereista muutama vaan onnittelee ja koutsi on selin aloittamassa jo aikalisää. Hyvät tsempit kaverille kun tekee hienon maalin. Aikamoista touhua taas joukkueelta.

  2. Sitten tuon rankkarin jälkeen alkaa välittömästi soimaan joku ihme jumputusmusiikki, joka saman tien katkaistaan ja sitten tuleekin maalisummerit ja hunajat kajareista. Uskoiko siis koko organisaatio edes, että rankusta tulee maali? 😛

  3. Ottelun käsikirjoitus oli Oilersin hanskassa koko ottelun ajan ja ottelun alussa saivat Tepsin näyttämään paremmalta kuin olivatkaan. Oilerssin laittaessa ison vaihteen päälle TPS jäi kuin aseman laiturille seisomaan ja loppulukemat olivat ansaitut. Muutamassa maalissa tehtävää oli helpottamassa Tepsin pakkien rankat virheet omassa päädyssä.

  4. Nuorempi Lindfors ollu alkukauden kovassa vireessä. Hauska nähdä onko tuuria vai onko tulevaisuuden MJ-mies?