Liigat

Video: Tampereella 20 maalin ilotulitus – silmiä hiveleviä kuvioita ja näyttävä kärkiveivi

14.11.
2015
4 Kommenttia
5
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Koovee ja Happee kamppailivat sarjapisteistä perjantaina Tampereella. Vierasjoukkue voitti maalijuhlan lopulta lukemin 8-12.

Vieraiden tehomiehiä olivat eritoten 3+1 tehtaillut Peter Kotilainen sekä 1+3 iskenyt Johannes Jokinen. Kooveen pistehai oli 2+1 latonut Lassi Ylisiurunen. Lassi Kotovaara nakutti pisteet 1+2 vanhaa seuraansa vastaan. Happee on edelleen tappioitta ja nousi sarjakärkeen. Koovee on jumahtanut sarjataulukon tyvipään tuntumaan ja on nyt 11.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Huh huh
14/11/2015
Katsojille karkkia mutta valmentajille painajainen. Avoimet ovet ja veskoilta ei ehkä ihan normipäivä.
kuoma
14/11/2015
Niko Ilmonen on nousemassa yhdeksi suosikkipuolustajistani. Aika pallovarma kaveri, joka ottaa peliä edistäviä riskejä ja vetokin näköjään lähtee aika mukavasti!
Katsoja
14/11/2015
Yhdyn edelliseen kommenttiin. Ihmettelen suuresti miksi Ilmonen saa niin vähän peliaikaa. Yksi Happeen parhaimmista puolustajista.
Fani
14/11/2015
Kyllä ihmetellä täytyy tosiaankin Happeen valmennusta. Onko niin että monta vuotta pelanneet "ansaitsevat" aina pelipaikat ? Antakaa tilaa uusille pelaajille, Ilmonen isolla I:llä, todella lahjakas pelaaja.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.