Video: Tuomarit hylkäsivät pohtimisen jälkeen – olisiko tämä maali pitänyt hyväksyä?

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

NST ja Oilers kohtasivat maanantai-iltana miesten Salibandyliigassa. Vierasjoukkue Oilers vei voiton lukemin 1-5.

Oilersin pistenikkareita olivat 2+0 ampunut Niko Raunio, 1+1 tehtailleet Teemu Suomalainen ja Oliver Wardi sekä kaksi maalisyöttä tarjoillut Sylvester Raikamo.

Ottelun ensimmäisen erän viimeisten sekuntien tapahtumat jättivät kysymysmerkkejä ilmaan. Suomalaisen laukaus upposi NST:n verkkoon, mutta summeri soi suurin piirtein samoihin aikoihin ja maali hylättiin tällä kertaa. Tilanne on nähtävissä videolla kohdasta 0.52 eteenpäin.

Oilers on sarjataulukon kolmantena. NST löytyy toiseksi viimeiseltä sijalta.

Ottelutilastot

10 comments

  1. No mutta, onko siellä taas Alakare hämmentämässä. Jos kuva ja ääni on synkrossa tuossa videossa niin selvä maalihan tuo on. Tuskin on synkrossa, koska eihän edes Alakare voi vetää kolmea peliä peräkkäin vihkoon. Tai no, voi se. Jopa ilman Vilkkiä.

  2. Hidastuksessakin summeri soi aivan välittömästi kun ylittää viivan – joten puhutaan jostain max sekunnin kymmenyksestä. Sitten kun huomioidaan äänen kulkema matka summerista kameraan (n 30 metriä tai enemmän), niin tullaankin jo samoille lukemille ja puhutaan enää ehkä sadasosista? Puhumattakaan siitä, että summeri ei ollenkaan välttämättä parahda aivan auringonvarmasti oikeaan aikaan…

    Ja kaiken tän jälkeen videota kelailevat sähly-petterit voi tietenkin tehdä realitycheckin, ja todeta että jos on mahdoton sanoa totuus edes hidastuksiakin loputtomasti kelaamalla, niin ehkä kannattaa vaan hyväksyä tapahtunut ja pitää turpansa kiinni. Seuraavalla kerralla sitten puol sekkaa aiemmin se veto, niin hyvin kerkeää 😉

  3. Vastaan otsikossa esitettyyn kysymykseen: videon perusteella kyllä (en siis ollut paikalla).

  4. Ei ole tuomarin tehtävä analysoida soiko summeri aivan oikeaan aikaan. Jos pallo maalissa ennen ääntä, kuten videossa, niin maali pitää hyväksyä.

  5. Tuomari on tehnyt päätöksen ja sillä hyvä. Videolta jälkeen päin tarkastelemalla kaikki on aina helppoa. Muutenkin tuomareille ”mussuttaminen” on ottanut aivan liikaa jalansijaa lajissa, eikä sitä mielestäni kaivattaisi näissä hommissa. Tuomari on ihminen, kuten pelaajatkin. Tuomarilla on oikeus myös virheisiin, kuten pelaajillakin. Tuomarin tehtävä on arvioida ja tuomita pelaajien tekemistä, pelaajien tehtävä ei ole arvioida tuomareiden tekemistä. Tuomareiden arviointiin on olemassa ihan oma taho. Ei maalia = ei maalia.

  6. Maalihan se oli. Katsomosta näki selkeästi. Tuomareilla vaikea paikka

  7. rystynäpy puolesta kentästä sisään, jo tällä perusteella voidaan hyväksyä

  8. ”Ei ole tuomarin tehtävä analysoida soiko summeri aivan oikeaan aikaan. Jos pallo maalissa ennen ääntä, kuten videossa, niin maali pitää hyväksyä”

    Outo näkemys. Mitä sillä äänellä on virkaa jos summeri soi väärään aikaan? Näinhän on joskus kuitenkin käynytkin kun toimitsijat sekoilevat tai hallin äänilaitteisto ei toimi täsmälleen oikein…

  9. Kommenttini liittyi tähän ” Puhumattakaan siitä, että summeri ei ollenkaan välttämättä parahda aivan auringonvarmasti oikeaan aikaan…”
    Tuo on automaatti summeri ja summerin ääni päättää erän. Tuomarit viheltää sen mukaan eivätkä spekuloi soiko summeri oikeaan aikaan.
    Nyt tekivät virheen, mutta niitähän tulee kaikille.