Ulkomaat

Video: Tyylikäs alivoimasoolo – näyttävä harhautus ja viileän elegantti viimeistely

04.11.
2015
0 Kommenttia
6
Ulkomaat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Tyresö Trollbäckenin ja Västeråsin välisessä Ruotsin Allsvanskanin ottelussa nähtiin viime sunnuntaina erittäin hieno osuma. Västeråsin Emil Helmrich nappasi pallon alivoimalla ja harhautti ensin puolustajan 100-0 ja soolon päätteeksi vielä chippasi pallon tyylikkäästi vastustajan maalivahdin ohi.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.