Miehet

Video: Vahvavireinen Steelers katkaisi sarjakärjen seitsemän ottelun voittoputken

02.11.
2015
0 Kommenttia
2
Miehet
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Blue Fox ja Steelers mittelivät paremmuudestaan lauantaina miesten Divarissa. Vierasjoukkue Steelers nappasi kaksi pistettä ottelusta lukemin 4-6.

Vieraiden tehopelaaja oli 1+2 taiteillut Ville Lastikka. Nico Jonaeson iski kaksi maalia. Blue Foxin tehokkain oli 1+1 tehtaillut Jonatan Tynkkynen. Blue Fox jatkaa sarjakärjessä tappiosta huolimatta. Joukkueella oli alla seitsemän ottelun voittoputki. Steelers on äitynyt viime aikoina todella vahvaan vireeseen. Voitto oli joukkueelle jo viides perättäinen ja hämeenlinnalaisryhmä löytyy nyt sarjataulukon neljänneltä sijalta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.