Liigat

Video: Viikingit Suomen Cupin puolivälieriin – Laasonen iski hattutempun

02.11.
2015
0 Kommenttia
2
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Viikingit ja Erä kohtasivat sunnuntaina miesten Suomen Cupin neljännesvälierissä. Kotijoukkue Viikingit oli ottelussa parempi lukemin 9-5.

Viikinkien Roni Laasonen iski kamppailussa hattutempun. Mikael Lax komppasi tehopistein 1+2. Erän tehomiehiä olivat 1+1 taiteilleet Mikko Jolma ja Tuomas Iiskola. Hallitseva cupin mestari jatkaa siis taivaltaan puolivälieriin ja Erän cup-taival päättyi kyseiseen otteluun.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.