Divarit

Video: Welhot maksoi kalavelat ÅIF:lle – kahden maalin Niiva ottelun ratkaisijana

09.11.
2015
1 Kommentti
0
Divarit
SB Welhot kipusi sarjataulukon kahdeksanneksi. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

SB Welhot kipusi sarjataulukon kahdeksanneksi. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Kuopiossa pelattiin tiukka Divari-kamppailu sunnuntaina, kun Welhot sai vieraakseen ÅIF:n. Joukkueet kohtasivat viikko sitten Sipoossa, jossa ÅIF oli parempi lukemin 7-6. Nyt oli Welhojen vuoro voittaa. Ottelu ratkesi jatkoajalla kuopiolaisten hyväksi luvuin 4-3.

Varsin vähämaalisessa ottelussa kotijoukkue Welhot johti ensimmäisen erän jälkeen 2-1 ja toisen jälkeen 3-2. Kolmannessa erässä Atte Huovinen tasoitti pelin lukemiin 3-3, mutta lopulta jatkoajalla Mikko Niiva tälläsi pallon etualakulmaan ohi ÅIF-vahti Tuomas Leinon.

Niiva oli Welhojen ratkaisupelaaja kahdella maalillaan, mutta Riku Tuononen oli kuopiolaisten tehokkain kolmella maalisyötöllään. ÅIF-osumat iskivät Henry Mattsson, Mikko Piippo sekä Atte Huovinen.

Voitollaan Welhot kipusi taulukon kahdeksanneksi. ÅIF on sijalla kuusi.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Kalakukko
11/11/2015
Pelin nähneenä täytyy myöntää rehellisesti, että Welhot saa olla kyllä tyytyväisiä kahteen pisteeseen. Åif hallitsi enimmäkseen peliä omantakeisille pelityylillään, mutta ne pallot pitää laittaa vielä häkkiin. Pisteet tosiaankin maistuu hyvin hiukan kankean alkukauden jälkeen.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.