SB Welhot kipusi sarjataulukon kahdeksanneksi. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Kuopiossa pelattiin tiukka Divari-kamppailu sunnuntaina, kun Welhot sai vieraakseen ÅIF:n. Joukkueet kohtasivat viikko sitten Sipoossa, jossa ÅIF oli parempi lukemin 7-6. Nyt oli Welhojen vuoro voittaa. Ottelu ratkesi jatkoajalla kuopiolaisten hyväksi luvuin 4-3.

Varsin vähämaalisessa ottelussa kotijoukkue Welhot johti ensimmäisen erän jälkeen 2-1 ja toisen jälkeen 3-2. Kolmannessa erässä Atte Huovinen tasoitti pelin lukemiin 3-3, mutta lopulta jatkoajalla Mikko Niiva tälläsi pallon etualakulmaan ohi ÅIF-vahti Tuomas Leinon.

Niiva oli Welhojen ratkaisupelaaja kahdella maalillaan, mutta Riku Tuononen oli kuopiolaisten tehokkain kolmella maalisyötöllään. ÅIF-osumat iskivät Henry Mattsson, Mikko Piippo sekä Atte Huovinen.

Voitollaan Welhot kipusi taulukon kahdeksanneksi. ÅIF on sijalla kuusi.

1. Pelin nähneenä täytyy myöntää rehellisesti, että Welhot saa olla kyllä tyytyväisiä kahteen pisteeseen. Åif hallitsi enimmäkseen peliä omantakeisille pelityylillään, mutta ne pallot pitää laittaa vielä häkkiin. Pisteet tosiaankin maistuu hyvin hiukan kankean alkukauden jälkeen.