Divarit

Viikingit ja Classic etenivät Suomen Cupin välieriin – katso sunnuntain salibandytulokset

22.11.
2015
5 Kommenttia
1
Divarit
Hallitseva Cup-mestari Viikingit nousi selvänumeroiseen voittoon tahmean alun jälkeen. Kuva: Juhani Järvenpää / Salibandyliiga

Hallitseva Cup-mestari Viikingit nousi selvänumeroiseen voittoon tahmean alun jälkeen. Kuva: Juhani Järvenpää / Salibandyliiga

Sunnuntain päiväotteluna nähtiin miesten Suomen Cupin puolivälieräottelu, jossa kohtasivat Westend Indians ja helsinkiläinen Viikingit. Vierasjoukkue Viikingit vei ottelun nimiinsä maalein 4–8, ja sen matka Suomen Cupissa jatkuu välierissä.

Indians sai otteluun vakuuttavan lähdön ja meni 2–0-johtoon Ville Kangasmäen ja Toni Koskelan maaleilla. Viikingit ei kuitenkaan lannistunut, vaan meni vielä ensimmäisen erän aikana johtoon. Tero Tiitu viimeisteli erätaukolukemiksi 2–3.

Toisen erän alussa Indiansin Aaro Astala laukoi joukkueensa tasoihin, mutta sen jälkeen vierailijat menivät menojaan. Jere Oksanen sai viimeistellä ottelun viimeisen osuman tyhjiin, ja voitto kirjattiin Viikingeille numeroin 4–8.

Myös Tampereella ratkaistiin Cupin välieräpaikkoja, kun Classic ja Lappeenrannan NST kohtasivat toisensa. Ottelu pysyi tasaisissa lukemissa puoliväliin asti, mutta Eemeli Salinin kahdella osumalla Classic pääsi lähtemään päätöserään 6–3-johtoasemasta.

Kotijoukkue tyylitteli lukemia vielä kolmannessa erässä, ja Classic eteni välieriin lopulta maalein 9–3. Salinin lisäksi Oskari Heikkilä onnistui iskemään kahdesti pallon NST:n verkkoon.

Miesten Divari jatkui sunnuntaina Joensuussa Josban ja LNM:n välisellä ottelulla. Liminkalainen vierasjoukkue johti ottelua jo 0–5 ensimmäisen erän jälkeen. Sitten suunta muuttui täysin, ja joensuulaiset kirivät eroa umpeen maali kerrallaan. Voittomaalin pääsi iskemään hattutemppuosumallaan Josban Miro Kämäräinen ja pisteet jäivät Joensuuhun 7–6-lukemin.

M-Team ja Turun Palloseura kohtasivat sunnuntain ainoassa miesten Salibandyliiga-ottelussa. Yleisölle tarjottiin viihdettä ja jännitystä koko rahan edestä, sillä kamppailun kolmas erä päättyi 8–8-tilanteessa. Jatkoaikaa oli jäljellä vain 11 sekuntia, kun TPS:n Joonas Koskinen iski ratkaisuosuman Petri Leschin vartioimaan maaliin, ja pisteet lähtivät Turkuun.

TPS:n tehokkaimpana olivat 1+1-tehot iskeneet Jaakko Hautamäki ja Ville Hirvisuo. M-Teamilta kovimmat tehopisteet saalisti Markus Pittisjärvi (2+1).

Sunnuntai 22.11.

Miesten Salibandyliiga
18:00 M-Team-TPS 8-9 ja., Ottelutilastot, Juhani Järvenpään ottelukuvat

Naisten Salibandyliiga
14:00 NST-Crackers 6-3, Ottelutilastot, Markku Tauraman ottelukuvat
14:45 Koovee-PSS 2-1, Ottelutilastot
17:00 Erä III-JoKa 10-2, Ottelutilastot

Miesten Divari
17:00 Josba-LNM 7-6, Ottelutilastot
17:00 LaSB-KeLy 4-3, Ottelutilastot
17:00 Loviisan Tor-SB Vaasa 4-10, Ottelutilastot

Miesten Suomen Cup, puolivälierät
14:30 Indians-Viikingit 4-8, Ottelutilastot
15:00 Classic-NST 9-3, Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Lento
22/11/2015
Vaasa on nyt henkisesti niin vahva että veikkaan loppukaudeksi pitkää voittoputkea ja lopuksi hoitaa itsensä liigaan.
tieto
22/11/2015
Välierissä happee-viikingit. Tieto. Painotettu arvonta ?
Junnu#8
22/11/2015
Ja cupissa on yksi kauden mielenkiintoisimmista otteluista. Joulukuun alussa Steelers-Lasb. Ihme jos ei ole mökki täynnä kyseisessä pelissä!
Reino
23/11/2015
Mitä ihmettä Vaasalle on tapahtunut? Täysi kurssinmuutos!
reinolle
23/11/2015
Kova porukka jolla oli henkinen lukko, on saatu avattua. Yleensä tällainen porukka tulee mentaalisti vahvaksi. On paha porukka voittaa tästä eteenpäin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.