Liigat

Classic-konkari tekee comebackin – edustuskelpoinen heti vuoden alusta

21.12.
2015
5 Kommenttia
0
Liigat
Veli-Matti Luukko on pelannut 12 kautta Salibandyliigassa. Arkistokuva: Topi Naskali.

Veli-Matti Luukko on pelannut 12 kautta Salibandyliigassa. Arkistokuva: Topi Naskali.

Tamperelainen SC Classic vahvistaa rivejään kokeneella pelaajalla vuodenvaihteen jälkeen, kun vielä viime kaudella seuraa edustanut Veli-Matti Luukko tekee comebackin liigakentille.

Urallaan Salibandyliigassa Nurmon Jymyn, Gunnersin, G-Kooveen, Kooveen ja viimeksi Classicin paidassa 303 runkosarjan ottelua ja 377 tehopistettä iskenyt Luukko on edustuskelpoinen heti alkuvuodesta, perjantaina 8.1.2016, kun Classic kohtaa kotonaan Indiansin.

– On hienoa, että ”Vele” lähti tähän projektiin vielä mukaan. Syksyn useat loukkaantumiset ovat osoittaneet, että joukkue kaipaa laajuutta pelaajarintamalla myös kokemuksen muodossa. Tätä kokemusta Luukko on juuri oikea mies tuomaan meidän ryhmään, ilakoi Classicin manageri Pasi Peltola seuran tiedotteessa.

Luukko tuo kokemusta myös kevään kovista peleistä, sillä vyöltä löytyy 53 playoff-kamppailua ja niissä 25+16=41 tehopistettä. Luukko on voittanut Classicissa SM-pronssia keväällä 2013 ja SM-hopeaa 2014.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Gunner4ever
21/12/2015
Hienoa jos Luukon Veltsun kaltainen lajilegenda pääsisi päättämään uransa kultajuhliin, Classicin kapteenin soisi silloin antavan pokaalin ensimmäiseksi Luukolle nostettavaksi korkeuksiin.
Heippa
21/12/2015
Tommi Kekkosen siirto Oilersiin myöskin siirtolistalla.
gunner4everille
21/12/2015
Eipä kannata Classicissa suunnitella kuka nostaa pokaalia missäkin vaiheessa, sen verran surkeaa oli eilen.
Tieto
21/12/2015
Mikä helvet..n Vele? Vellu tervetuloa takaisin, arvostan! Ginipaitojen kasvatti.
Wertti
21/12/2015
No tulihan se sieltä #onemoreyear, väitänpä että Vellun perusvarmuutta juuri Classic tarvitsee jos aikoo keväällä kultaa huuhtoa. Nykkyn houkuttelu lopulta puri ja hyvä niin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.