Classic-konkari tekee comebackin – edustuskelpoinen heti vuoden alusta

Veli-Matti Luukko on pelannut 12 kautta Salibandyliigassa. Arkistokuva: Topi Naskali.

Veli-Matti Luukko on pelannut 12 kautta Salibandyliigassa. Arkistokuva: Topi Naskali.
Veli-Matti Luukko on pelannut 12 kautta Salibandyliigassa. Arkistokuva: Topi Naskali.

Tamperelainen SC Classic vahvistaa rivejään kokeneella pelaajalla vuodenvaihteen jälkeen, kun vielä viime kaudella seuraa edustanut Veli-Matti Luukko tekee comebackin liigakentille.

Urallaan Salibandyliigassa Nurmon Jymyn, Gunnersin, G-Kooveen, Kooveen ja viimeksi Classicin paidassa 303 runkosarjan ottelua ja 377 tehopistettä iskenyt Luukko on edustuskelpoinen heti alkuvuodesta, perjantaina 8.1.2016, kun Classic kohtaa kotonaan Indiansin.

– On hienoa, että ”Vele” lähti tähän projektiin vielä mukaan. Syksyn useat loukkaantumiset ovat osoittaneet, että joukkue kaipaa laajuutta pelaajarintamalla myös kokemuksen muodossa. Tätä kokemusta Luukko on juuri oikea mies tuomaan meidän ryhmään, ilakoi Classicin manageri Pasi Peltola seuran tiedotteessa.

Luukko tuo kokemusta myös kevään kovista peleistä, sillä vyöltä löytyy 53 playoff-kamppailua ja niissä 25+16=41 tehopistettä. Luukko on voittanut Classicissa SM-pronssia keväällä 2013 ja SM-hopeaa 2014.

5 comments

  1. Hienoa jos Luukon Veltsun kaltainen lajilegenda pääsisi päättämään uransa kultajuhliin, Classicin kapteenin soisi silloin antavan pokaalin ensimmäiseksi Luukolle nostettavaksi korkeuksiin.

  2. Eipä kannata Classicissa suunnitella kuka nostaa pokaalia missäkin vaiheessa, sen verran surkeaa oli eilen.

  3. Mikä helvet..n Vele? Vellu tervetuloa takaisin, arvostan! Ginipaitojen kasvatti.

  4. No tulihan se sieltä #onemoreyear, väitänpä että Vellun perusvarmuutta juuri Classic tarvitsee jos aikoo keväällä kultaa huuhtoa. Nykkyn houkuttelu lopulta puri ja hyvä niin.