Divarit

Classicin naiset rynnistivät Suomen Cupin finaaliin – katso sunnuntain salibandytulokset

20.12.
2015
6 Kommenttia
1
Divarit
Tuoreet MM-hopeamitalistit kohtasivat Suomen Cupin välierissä. Classicin Nina Rantala oli SB-Pron Elina Kujalalle ja Silja Eskeliselle mahdoton pideltävä tänään. Kuva: Juhani Järvenpää.

Tuoreet MM-hopeamitalistit kohtasivat Suomen Cupin välierissä. Classicin Nina Rantala oli SB-Pron Elina Kujalalle ja Silja Eskeliselle mahdoton pideltävä tänään. Kuva: Juhani Järvenpää.

Suomen salibandyn pääsarjoissa pelattiin tänään kuusi ottelua, sillä naisten Suomen Cupin välierien lisäksi pelattiin miesten Suomen Cupin välierä Classic-Happee, kaksi ottelua miesten Salibandyliigaa sekä yksi ottelu miesten Divarissa.

Naisten toisessa välierässä kohtasivat viime kauden naisten liigan finalistit SB-Pro ja Tampereen Classic. Vierasjoukkue Classic oli ottelussa alusta saakka Prota etevämpi ja puski finaaliin lopulta vakuuttavin 8-3-voittolukemin.

Classicin tuoreet MM-hopeamitalistit olivat iskussa päästen kaikki pisteille. Tehokkain heistä oli Nina Rantala pistein 3+2. Alisa Pöllänen ja Eliisa Alanko tekivät tehot 1+1. Pron puolelta maaleista vastasivat niin ikään MM-hopeaa voittaneet Karoliina Kujala ja Laura Hietamäki sekä 1+1-tehopisteet kerännyt tshekkiläinen Denisa Ratajova.

Naisten toisessa välierässä NST voitti Kooveen lukemin 3-2. Ottelun hahmo oli MM-kisajoukkueessakin pelannut Jaana Lirkki tehoin 1+2. Muista NST:n maaleista vastasivat Ella-Mari Kettunen ja Anu Ruokonen. Kooveen osumista vastasi Mia Vallenius.

Näin ollen naisten Suomen Cupin finaalissa kohtaavat siis Classic ja NST.

Miesten Suomen Cupin välierissä Happee voitti Classicin suurinumeroisessa ottelussa lukemin 12-9. Happee voitti ottelun lähestulkoon jo avauserässä, sillä se johti ensimmäisellä erätauolla jo 5-1. Kahden erän jälkeen taululla komeilivat lukemat 10-5 ja vaikka Classic virittelikin kiriä, jäi se lopulta laihaksi.

Happeen ykköspyssy oli 3+2-tehot tehnyt Juuso Heikkinen. Kolmeen pisteeseen ylsivät Johannes Jokinen (2+1), Janne Hoikkanen (2+1), Veli-Matti Hynynen (1+2) ja Peter Kotilainen (0+3). Classicin tehokkaimmat olivat Eemeli Salin tehoin (2+1) ja Lassi Vänttinen, joka iski pisteet 1+2.

Happee saa finaaliin vastustajan Viikingit-LaSB-ottelun voittajasta.

Miesten Salibandyliigassa nähtiin melkoinen trilleri, kun Koovee ja Erä väänsivät Tampereella. Erä oli loppuviimein etevämpi lukemin 7-6.

Koovee johti ottelua jo 5-2 viimeiseen erään lähdettäessä, mutta Erä kiri tasoihin ja jatkoajalla ohi. Ratkaisumaalin iski 2+1 kerännyt Tommi Aro Lauri Kapasen syötöstä. Kooveen tehomies oli 1+1-pisteet tehtaillut Mikko Immonen.

Naisten Suomen Cupin välierät:
14:00 SB-Pro-Classic 3-8, ottelutilastot, Juhani Järvenpään ottelukuvat
17:00 NST-Koovee 3-2, ottelutilastot, Markku Tauraman ottelukuvat

Miesten Suomen Cupin välierät:
18:30 Classic-Happee 9-12, ottelutilastot,

Miesten Salibandyliiga:
17:00 Oilers-OLS 5-6, ottelutilastot
18:00 Koovee-Erä 6-7 ja., ottelutilastot, Topi Naskalin ottelukuvat

Miesten Divari:
18:00 SB Welhot-LaSB 6-8, ottelutilastot

Lue lisää: Tatu Kiipeli nousi ratkaisijaksi OLS:n historiallisessa voitossa – ”Nuo maalit ovat makeimmillaan lopussa”

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Hirvi
20/12/2015
Nyky ja kuitujen tuoneet uuden elementin, happy family sulaa jo ennen joulua....
Hirvelle
20/12/2015
Näin on, hyvä vaan että miesten finaalit pois Tampereelta, tänäänkin katsojia vain 471. Ensi kaudelle tuohon porukkaan vielä tulossa Pylsy, Manninen ja Lastikka….
Fani
21/12/2015
Jyväskylään cupin finaali, saadaan pelaajille yleisörikas tapahtuma ! Onnea Happeelle finaali paikasta, olette sen ansainneet !
Lämmin joulukuu
21/12/2015
Poikkeuksellisen lämmin joulukuu syynä familyn aikaistettuun sulamiseen. Kunhan säät normalisoituu, niin eiköhän Classic sula jatkossakin vasta keväällä.
Dumarit
21/12/2015
Koovee-Erä pelissä päättivät tuomarit jälleen ottaa ottelun ratkaisun leveille harteilleen. Paljon täällä tuomareista on valitettu, eilisen farssin paikan päällä nähneenä ymmärrän nyt miksi.
Missä
21/12/2015
pelataan Teho Sport Cupin -finaalit 30.1.2016? Salibandyliigan twitterissä julkaistu, että Superfinaalilipulla sisäänpääsy myös Cupin-peliin. Ei kai ne sentään Jaffa-areenalle sitä vie? Jos pelataan Monnarilla, niin saletisti isossa finaalissa häkki täynnä!!!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.