Liigat

Divari-seuran kolmosvahdille liigadebyytti – nollapeli hallitsevien Suomen mestareiden maalilla

29.12.
2015
11 Kommenttia
8
Liigat
Viime peleissä SPV:n kakkosvahtina toiminut Hannes Hannula (oik.) oli tänään torjuntavuorossa SalBaa vastaan. Arkistokuva: Juha Käenmäki.

Viime peleissä SPV:n kakkosvahtina toiminut Hannes Hannula (oik.) oli tänään torjuntavuorossa SalBaa vastaan. Arkistokuva: Juha Käenmäki.

Miesten Salibandyliiga jatkui tänään Seinäjoella, kun SPV ja SalBa mittelivät keskenään. Hallitseva Suomen mestarijoukkue SPV oli ottelussa selvästi parempi lukemin 7-0.

SPV:n maalilla pelasi tänään SB Vaasan sopimusmaalivahti Hannes Hannula. Viime peleissä Hannula on ollut kakkosvahdin roolissa Peliveljien penkillä paikkaamassa Julius Kivimäen poissaoloa seurojen välisen farmisopimuksen myötä. Hannula on tällä kaudella saanut selkeästi vähiten vastuuta SB Vaasan maalivahtikolmikosta.

Tänään Hannula sai torjuntavastuun Jarno Ihmeen oltua toipilaana penkillä. Hannula oli ottelun hahmo saatuaan palkinnon SPV:n parhaana pelaajana. Hänelle merkattiin illan ottelussa kaikkiaan 25 torjuntaa.

SPV:n tehomiehinä toimivat tänään kahdesti osunut Mikko Kohonen, sekä 1+1 -tehot keränneet Ville Kuusela, Petri Hakonen ja Jyrki Holopainen.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Keijo
29/12/2015
Täytyy olla Vaasalla kovat kassarit jos on tollasta veskaria varaa pitää kolmosveskarina.
Iso E
29/12/2015
Vaasalla tuo peluutus tuntuu muutenki olevan sekasin. Spvhen kelpaa, muttei vaasaan
Apina-Anssi
30/12/2015
Aika terävää tekstiä kassarilta. Voipi olla, että ei jatkossakaan pääse vaasassa maalille... Mutta mitä toi Pietilä tuolla tekee?
Lake
30/12/2015
Teräviä kommentteja missä?
Apina-Anssi
30/12/2015
No ainakin tiukkaa piikkiä Vaasan suuntaan ettei peliaikaa tule. Taisi mennä vähän tunteisiinkin...
Api
30/12/2015
Mitens siinä kävi kun Koski pelasi vaasassa? Ei saanut peliaikaa, ja Seinäjoella heti liigan pistepörssin kärkeen. Hei vaasa, miten meni noin niinkuin omasta mielestä?
LAKE
30/12/2015
Okei. No mikäs siinä, hienostin käytetty näytönpaikka toki häneltä. Tosin SPV:n maalilla on varmaankin aika paljon helpompaa pelata SalBaa vastaan, kuin Vaasan takana divarissa... ainakin alkukaudella.
Topi
30/12/2015
Niin ,mutta käsittääkseni ei ole pelannut matsiakaan maalilla , vaikka kuokkaan tuli joka pelissä.
Ja jos peliä katsoi se nollapeli ei todellakaan tullut helpolla, vaan vaati monta hyvää torjuntaa.
lake
30/12/2015
Ei ollut tarkoitus vähätellä nollapeliä, se on tässä lajissa aina kova juttu. Lähinnä huomioida sitä että Vaasassa on saattanut olla vieläkin vaikeempi tontti.

On siellä Hannulalla näemmä divarissa yksi ottelu tilastolla 55%. Liekö vaihdettu kesken pois tai sisään. Mutta näemmä näyttöpaikkaa ei siellä ihan yhtä hyvin onnistunut käyttämään.

Toivottavasti saa liigassa vielä jatkaa.
he
31/12/2015
Hannulla pelasi hienon pelin, oli monia hyviä torjuntoja, ja onneakin oli, sitähän hyvällä maalivahdilla on. Ja, Pietilää näkee mielellään tuolla. On muuten tällä kaudella osoittanut kyvyt valmentajana.
pertti k
31/12/2015
hannu maajoukkueeseen! vai kateltasko sittenkin toinenkin matsi

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.